Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Motel Bojana

Za sve one koji traže jeftin motelski smeštaj ili noćenje u Novom Sadu, motel Bojana predstavlja svoju specijalnu ponudu za sve drage goste. Bežični internet. Više o firmi Motel Bojana

Ns ključar szr, Novi Sad

Ključar za izradau ključeva u Novom Sadu. Oštrenje svih vrsta sečiva, kuhinjskih i mesarskih noževa, medicinskih instrumenata, frizerske i krojačke opreme... Više o firmi Ns ključar szr, Novi Sad

Pecivo Neizrecivo - izrada domaćeg peciva

Domaće koktel pecivo bez aditiva i konzervansa, ručno pravljeno. Mini pecivo, kiflice, projice, mini sendviči, pogačice, mini pizza, bavarsko pecivo, štapići... Više o firmi Pecivo Neizrecivo - izrada domaćeg peciva

Hobi i sport

Prodaja čamaca i nautičke opreme putem web shopa

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ljubitelji nautike, krstarenja po Dunavu, ali i drugim vodama, oduševiće se informacijom da je Gros Inox otvorio web shop gde može brzo, lako i povoljno da se obavi naručivanje kompletne nautičke opreme. Na sajtu se mogu naći čamci i nautička oprema u koju spadaju sve potrepštine od sidra i farbe za održavanje do frižidera i opreme za pecanje.

Gumeni čamci Elite, Soft Line i Top Line

Čamci

Bliži se leto, lepo vreme, ali i paklene vrućine. Nema ništa lepše od provođenja vremena na vodi gde se leto mnogo lakše podnosi. Kako biste mogli da malo prokrstarite rekom ili se provozate po jezeru ili tokom godišnjeg odmora na moru, potrebni su Vam čamci.

Gumeni čamci Project, Classic i Roll-up

Gumeni čamci, plastični čamci, metalni čamci – izbor je velik, a treba se odlučiti za odgovarajući. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane, te treba dobro sagledati njihove karakteristike, ali i Vaše potrebe i mogućnosti.

Gumeni čamci

Gumeni čamci su izuzetno praktični. Možete ih lako spakovati i poneti na put zapakovane u gepek.  Za njih Vam nije neophodan krovni nosač ili prikolica koje morate imati za slučaj da želite plastični ili metalni čamac.

Gumeni čamci - Flash, Yacht style i gumeni čamac sa aluminijumskim podom

Gumeni čamci se lako osposobljavaju za plovidbu. Kada kupite gumeni čamac, često dobijate u kompletu i pumpu pomoću koje ga naduvate. U zavisnosti od modela, oni mogu biti različitih dužina, težina i stabilnosti. Po pravilu, gumeni čamci su ne samo praktičniji, nego i znatno lakši za nošenje od plastičnih i metalnih čamaca.

Nautička oprema

Nautička oprema obuhvata sve što Vam može zatrebati na Vašem čamcu ili brodu, a što će Vam omogućiti da se u potpunosti opustite, uživate i pružiti Vam maksimalan komfor. Ukoliko nađete mirno mesto na sred mora sa predivnim pogledom na obalu ili pučinu, te poželite da se opustite ili zabacite pecaljku, zatrebaće Vam sidro, frižider i dobro, hladno pivo, šampanjac ili neko drugo osvežavajuće piće.

Bove, bokobrani i navlake za bokobrane

U Gros Inoxu imaju sve što Vam je potrebno za relaksirajuće dane na vodi. U nautičku opremu potrebnu za sidrenje i vezivanje spadaju: sidro, spojnice za sidra, nosači za sidra, lanci i užad za privezivanje, škopci i karabinjeri, električni vinčevi, bove i bokobrani itd. Sve to i mnogo toga drugog nalazi se u web shop-u firme Gros Inox.

Oprema za održavanje čamaca i brodova - boje, ulja, hemija za održavanje plovila, ulja i maziva, palubna creva, četke, krpe za poliranje i drugo, takođe se mogu naći u prodajnom asortimanu firme Gros Inox. Kod njih možete naći i ukrasne predmete, posuđe, ali i izuzetno maštovite i lepe poklone.

Sudopere, rešoi i frižideri za čamce i brodove

Za nešto veće čamce i brodove postoji čitav spektar nautičke opreme – merdevine, nosači motora, prozori i nosači, sedišta i stolovi, ventilacioni otvori, oprema za pecanje, sudopere, rešoi, frižideri, toaleti, slavine, tuševi i niz drugih proizvoda koji će učiniti Vaš boravak na vodi nezaboravnim.

Prodaja čamaca i nautičke opreme putem web shopa firme Gros Inox

Gros Inox je firma koja već 13 godina nabavlja svojim korisnicima kvalitetne i moderne proizvode. Sada su zaposleni u ovoj firmi odlučili da pomognu svojim klijentima i olakšaju im nabavku čamaca i nautičke opreme. Otvaranjem web shopa, Gros Inox je omogućio svim ljubiteljima moreplovstva da se domognu potrebne opreme i to od kuće.

Ukrasni elementi - sat i termometar


Pripremite na vreme svoje vodene lepotane, kako biste na leto mogli u miru da uživate. Od sada Vam je omogućena prodaja čamaca i nautičke opreme putem web shopa firme Gros Inox.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas