Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zig Trade doo - bela tehnika i oprema

Materijal i oprema za vodovod, kanalizaciju i grejanje. Bela tehnika i elektro materijal. Veleprodaja, maloprodaja kućnih aparata. Izdavanje poslovnog prostora. Više o firmi Zig Trade doo - bela tehnika i oprema

Zlatara Šandol sztr

Izrada i popravka nakita od zlata i kaučuka. Burme za venčanje. Zlatne ogrlice, narukvice, lančići, prstenje, minđuše. Bušenje ušiju. Otkup nakita. Više o firmi Zlatara Šandol sztr

Anafarm d.o.o. Beograd - proizvodnja dijetetskih suplemenata

Proizvodnja dijetetskih suplemenata i dijetetske hrane. Dijetetski suplementi - dodaci ishrani, vitamini i minerali. Kapsuliranje, tabletiranje i pakovanje. Više o firmi Anafarm d.o.o. Beograd - proizvodnja dijetetskih suplemenata

Za porodicu

Privremene svetlucave tetovaže

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Da bi Vaše telo krasila fantastična tetovaža, ne morate trpeti bol, niti čuvati to mesto neko vreme od sunca i vode. Postoje privremene svetlucave tetovaže, koje će savršeno upotpuniti Vaš izgled za neku specijalnu priliku. Ove kratkotrajne tetovaže su idealne za matursko veče, venčanja, praznike, proslave, jer su izuzetno lepe i elegantne.

VirtualniGrad


Privremeni I glitter gel tatoo obavlja Be Beautystudio za tetoviranje i body pirsing. Obzirom da su specijalizovani za ovaj vid ukrašavanja tela, možete biti sigurni da je i privremena svetlucava tetovaža odrađena maksimalno profesionalno i kvalitetno.

Da li će to biti nežni cvetni motiv, misteriozni tribal, veseli motiv sunca ili nešto potpuno drugačije... Da li će takav tatoo krasiti Vaš gležanj, dekolte, struk ili leđa... Hoćete li ponosno otkriti celu tetovažu, ili će ona stidljivo izvirivati sa nekog skrivenog kutka na Vašoj koži...sve to ćete odlučiti u hodu.

VirtualniGrad


Ono što je važno je da je privremeno tetoviranje potpuno bezbolno, te da će ovi originalni i izazovni detalji na Vašoj koži doprineti da izgledate potpuno drugačije od drugih.

Ovo je ujedno i sjajno rešenje ukoliko želite da osvežite sopstveni imidž za vikend izlazak - čak i ako se desi da neka osoba ima isti komad odeće kao Vi, ipak nema šanse da Vas pomešaju. Jer, Vi ćete sijati na posebnim sjajem, baš kao i Vaša nova tetovaža!

Za razliku od stalne tetovaže, glitter gel tattoo omogućava da svaki put odaberete drugačiji motiv. Najlepše delove svog tela, na vrlo sofisticiran način, istaći ćete tetoviranjem privremene svetlucave tetovaže.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas