Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dentaland - stomatološka poliklinika

Stomatološka poliklinika, lečenje zuba, desni i mekih tkiva usne duplje, protetika, oralna hirurgija, ortopedija vilica, estetska i restaurativna stomatologija. Više o firmi Dentaland - stomatološka poliklinika

Časovničarska radnja Željka Marušić

Časovničar, popravka ručnih, zidnih, džepnih satova, otkup satova, originalni delovi za satove Longines, Roamer i Certina, proizvodnja skeletnih drvenih satova. Više o firmi Časovničarska radnja Željka Marušić

Komar szr - proizvodnja somuna

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva. Više o firmi Komar szr - proizvodnja somuna

Za porodicu

Priprema za studije u Americi

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Američki kutak u Novom Sadu, u saradnji sa školom engleskog jezika House of English organizovaće seriju radionica u vezi sa testom SAT, a koje će se održati naredna tri petka u Američkom kutku (Petra Drapšina 3), tačnije 6, 13, i 20. decembra sa početkom u 18.30 časova. 
 
SAT je standardizovani test koji je neophodan za upis na većinu američkih koledža i univerziteta, te je namenjen onima koji žele da upišu osnovne studije u Americi. SAT ispit sastoji se iz tri dela - matematika, kritička analiza teksta i pisanje sastava. Na ovim radionicama, svakog petka obrađivaće se po jedan deo ovog ispita i to na zanimljiv i interaktivan način.
 
Broj učesnika na ovim radionicama je ograničen te je neophodna prijava slanjem imena i prezimena i kratkog opisa motivacije za učešće na imejl novisad@americancorners.rs.
 
Više informacija možete dobiti putem imejla ili broja telefona Američkog kutka 021/47 22 840.
 
Petak, 6.12. u 18.30
Gramatika SAT ispita
Saznajte šta SAT gramatika zapravo podrazumeva, pređite strategije i naučite kako da maksimalno iskoristite svojih 25 minuta. Naučite i kako da vladate SAT vokabularom.
 
Petak, 13.12. u 18.30
Matematika na SAT ispitu
Saznajte šta možete očekivati na matematičkom delu SAT ispita, kakve vrste matematičkih problema. Naučite da analizirate, nalazite šablone i pojednostavljujete, pravite strategije i alternative. Saznajte šta je to logičko razmišljanje u matematici.
 
Petak, 20.12. u 18.30
Kritičko čitanje i esej na SAT ispitu
Savladajte kritičko čitanje, provežbajte strategije i uspešno odgovorite na pitanja. Savladajte tehniku pisanja eseja koji će zadiviti čitaoce.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas