Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

CaVita centar - tretmani kavitacije

Tretmani za oblikovanje tela: kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija. Uklanjanje masnih naslaga. Prodaja krema, losiona i balzama za telo. Više o firmi CaVita centar - tretmani kavitacije

Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori

Prenoćište na Fruškoj gori, u blizini Iriga i manastira Hopovo. Iznajmljivanje vikendice za odmor i druženje uz roštilj. Romantičan smeštaj u prirodi. Više o firmi Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori

Pedijatrijska ordinacija Dr Mirjana Lukić

Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled bolesne i zdrave dece, ultrazvuk kukova, glave, pluća i abdomena, inhalacija, aspiracija. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Mirjana Lukić

Za porodicu

Priprema za polaganje TOEFL ispita

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

U velikom broju evropskih obrazovnih institucija, kao i u SAD-u na univerzitetima i koledžima, preduslov za upis na studije je polaganje TOEFL ispita. Zato, ako ste planirali studije u inostranstvu,  potrudite se da Vaš engleski jezik bude što bolji, kako biste ostvarili što bolje rezultate ispita. Da bi Vam sve bilo lakše, u školi stranih jezika Avalon organizuje se priprema za polaganje TOEFL ispita, kroz predavanja i simulacije ispita.

Priprema za polaganje TOEFL ispita


TOEFL (Test of English as a Foreign Language) je ispit za proveru nivoa znanja studenata, kojima engleski nije maternji jezik.

Ovako izgleda TOEFL IBT:

  • Čitanje / 36-70 pitanja / 60-100 minuta
  • Slušanje / 34-51 pitanja/ 60-90 minuta
  • Govor / 6 zadataka / 20 minuta
  • Pisanje / 2 zadatka / 50 minuta

Slušanje (Listening) – za ovaj deo testa upoznajete se s veštinama i strategijama za uspešno rešavanje zadataka u delu testa koji se odnosi na slušanje, uz korišćenje originalnih interaktivnih materijala.

Čitanje (Reading) – za ovaj deo testa vrši se temeljna priprema za uspešan pristup tekstovima tipičnim za TOEFL iBT, i vežbanje svih vrsta pitanja u ovom delu testa.

Pisanje (Writing) – za ovaj deo testa pripreme obuhvataju upoznavanje kandidata sa tipovima eseja, korisnim vokabularom i gramatičkim strukturama odnosno pravilnom organizacijom eseja potrebnom za visok broj bodova, odnosno željeni score.

Govor (Speaking) – za ovaj deo testa usavršavate govorni engleski jezik kako bi se zadacima u ovom delu testa pristupilo što efikasnije, jasnije i uspešnije, u jezičkom i sadržajnom smislu.

Svoju dobro osmišljenu budućnost ne prepuštajte slučaju, pripremite se za ono što Vas čeka. Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna priprema za polaganje TOEFL ispita, kontaktirajte Avalon.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas