Prenoćište - restoran na Fruškoj gori, na putu ka Vencu, na Fruškoj gori. Sobe za noćenje i smeštaj. Domaća kuhinja, kuvana jela, roštilj. Letnja bašta.

Sunce – prenoćište sa salom za proslave i restoranom 4.3333333333333 3 Dostavite Vašu Ocenu
4,33
OCENA
3
BROJ GLASOVA
18
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Utorak

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Sreda

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Četvrtak

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Petak

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Subota

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Nedelja

6-23H Restoran; Prenoćište 00:00H

Adresa

Naša Adresa:

Ketrin Mekfajl 1a, Novi Sad

Autobuske linije:

69, 72

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Sunce - prenoćište sa salom za proslave i restoranom

Prenoćište Sunce ima mogućnost smeštaja do 52 ljudi. Možemo ugostiti ceo autobus koji ide ili se vraća sa eskurzije.

Sala za sve vrste proslava
Savremeno opremljen prostor savršen za organizaciju svih vrsta proslava. Rođendane, bankete, krštenja, rođenja dece, korporativne proslave, konferencije i ostalo. Kapacitet sale je do 60 ljudi. Cene su veoma pristupačne usluga odlična! Sala je klimatizovanja sa grejanjem. Obezbeđen parking.

Na zgodnom mestu, na glavnom putu Ruma-Novi Sad, a 4 km od samog Novog Sada, nalazi se restoran i jeftino prenoćište Sunce, koji je odnedavno obogaćen i lepim, novim sobama za noćenje. Lociran na Fruškoj gori, na padinama vazdušne banje-Venca i u neposrednoj blizini ostalih fruškogorskih izletišta, savršeno je mesto za predah i odmor vikend- izletnicima i ljubiteljima prirode, a usput je i svima onima koji zbog posla ili putovanja, prolaze ovom deonicom.

Jeftino prenoćište u Novom Sadu

Svima kojima je potrebno jeftino prenoćište po povoljnim cenama, na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve su čiste, uredne, opremljene novim nameštajem, sa televizijom i tuš kabinom ili kadom. Ukoliko putujete, pa bi Vam prijala samo popodnevna dremka i okrepljenje, moguće je i iznajmljivanje soba za dnevni boravak gostiju. Recepcija radi 24 časa, pa svoje utočište na ovom mestu možete pronaći u bilo koje doba dana i noći. Smeštaj na Fruškoj Gori predstavlja savršenu polaznu osnovu za raznovrsne izlete.

Obzirom da blizina prirode i čist vazduh utiču na jači apetit, restoran domaće kuhinje obiluje ukusnim jelima. Tradicionaliste će oduševiti sve vrste kuvanih jela, kao što su čorbast pasulj ili goveđi gulaš. Gurmanima će odlično leći jagnjetina prasetina iz ekološke pečenjare, kao i specijalitet kuće – škembići na domaći način. Na meniju su i jela sa roštiljabečka šniclapunjeni bataci i riba, a nakon toga će Vam savršeno prijati slatke palačinke. Širok asortiman kafe pića upotpuniće Vaše uživanje u vrsnoj hrani i prelepoj prirodi.

Dok vredne kuvarice pripremaju sve ove đakonije po oprobanim receptima, Vi ćete odmarati u jednoj od dve restoranske sale, u toploj i prijateljskoj, gotovo porodičnoj atmosferi.

Za Vaš automobil predviđen je veliki parking, a za sigurnost dvotočkaša i gostiju zaduženo je obezbeđenje.

Letnja bašta sa terasom i pogledom na Frušku Goru idealna je za porodični ručak, a ni večera sa prijateljima neće biti ništa manje ugodna.

U svako doba godine biće Vam poseban užitak da navratite u jeftino prenoćište Sunce, gde ćete prezalogajiti i odmoriti se, pa nastaviti u dalju vožnju, šetnju ili sankanje.

Još jedan restoran sa istom kuhinjom nalazi se u Novom Saduna Temerinskom putu, na 1 km od autoputa Subotica-Beograd, pa se možete počastit pravim domaćim zalogajem i kada se zadesite na toj trasi.

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Oli 25. августа 2021. 08:24
Vaša ocena

Hotel se nalazi na prelepom mjestu put prema fruškoj gori osoblje fantasticno hrana domaća sobe su ok kreveti udobni čisto dolazimo zadnjih par godina rado ovde

Tatjana 28. августа 2018. 22:20
Vaša ocena

Sve je odlično, hrana veoma ukusna a prenoćište čisto i udobno.

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene