Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Femina - ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija, praćenje trudnoće, onkologija, kalposkopija, Papa test, ekspertni ultrazvuk, ispitivanje i lečenje ženskog i muškog steriliteta. Više o firmi Femina - ginekološka ordinacija

Subitex - usluga štampe i veza

Prodaja repromaterijala za tekstilnu industriju, pamučna i sintetička metraža, veliki izbor materijala po narudžbi, usluga veza na tekstilu i štampa. Više o firmi Subitex - usluga štampe i veza

Neuropraxis - psihijatrijska i neurološka ordinacija

EEG (elektroencefalografija), DOPPLER i DUPLEX krvnih sudova vrata i glave, TCD VB sliva, EMNG, neurološki i psihijatrijski pregledi i testiranja. Više o firmi Neuropraxis - psihijatrijska i neurološka ordinacija

Za kuću i stan

Pregrađivanje stana pregradnim zidovima od gipsa

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Već neko vreme razmišljate kako da od svog stana napravite funkcionalniji prostor, kako da deci ili starijem članu obezbedite svoju sobu, od dnevnog boravka napravite manji plus deo za spavanje, u bespotrebno velikom predsoblju odvojite kutak za rad... Sve to ne mora da zahteva velike radove, raskopavanje i nered. Pregradni zidovi od gipsa elegantno su i kvalitetno rešenje.

Pregradni zidovi od gipsa


Jedna od usluga firme HBT Gips, koja je stekla dugogodišnje iskustvo u Nemačkoj, je izrada pregradnih zidova od gipsa. Spremni su da ostvare Vaše zamisli i da Vam daju originalne ideje za pregrađivanje prostora.

Pregrađivanje stana rigips i knauf pregradnim zidovima idealan je način da maskimalno iskoristite svaki kvadratni metar i dobijete praktičan i udoban prostor za život. Za njihovu izradu potrebno je iznenađujuće kratko vreme, a tokom i nakon gradnje u stanu neće nastati nered, koji je neminovan prilikom zidanja i malterisanja.

Pregrađivanje stana


Materijal je izuzetno postojan i kvalitetan, te pregradni zidovi od gipsa, pored toga što vizuelno odvajaju prostoriju jednu od druge, predstavljaju i odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. U kupatilima i u drugim mokrim čvorovima koriste se ploče otporne na vlagu, na koje je moguće naneti hidroizolacione premaze i lepiti keramičke pločice. Nije zgoreg pomenuti i to da je gips otporan na vatru, te je u slulčaju požara, bezbednost stana i ukućana znatno pojačana.

Ostale usluge koje ova firma nudi su spušteni plafoni, adaptacija potkrovlja, oblaganje zidova i ostali gipsarski radovi.

Napravite podelu prostorija koja će Vam omogućiti lepše i prijatnije življenje. Za pregrađivanje stana pregradnim zidovima od gipsa, HBT Gips Vam je na usluzi.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas