Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Specijalna hirurška bolnica, preoperativna priprema, operativno lečenje, postoperativna nega – abdominalna, plastična, vaskularna, dečija hirurgija, urologija. Više o firmi Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Mds-Comp - agencija za čišćenje objekata

Agencija za čišćenje objekata, dnevno i mesečno pranje i održavanje higijene poslovnih i stambenih prostora. Čišćenje podnih obloga, tepiha i nameštaja. Više o firmi Mds-Comp - agencija za čišćenje objekata

Kozmetički salon Ivana

Kozmetički salon u Novom Sadu. Kozmetički tretmani lica, anticelulit program, depilacija, pedikir, manikir, masaža. Tretman lica 24-karatnim zlatom. Više o firmi Kozmetički salon Ivana

Oglašavanje i reklama

Preduzetnički sajmovi širom Srbije - 26.11.2015

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Preduzetnici širom Srbije imaće priliku da se predstave u nekoliko gradova na Sajmovima preduzetništva, do jula 2016. godine, a u okviru projekta za razvoj preduzetništva Šansa za novi početak, koji je nedavno zvanično pokrenut. Preduzetnički sajmovi biće održani u osam regiona, biće ih ukupno osam, a vreme održavanja je narednih šest meseci.

Sajam preduzetništva u Srbiji


Organizatori su Srpska asocijacija menadžera (SAM), DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Cilj projekta je podsticanje preduzetništva u Srbiji i ohrabrenje radnika koji su ostali bez posla tokom privatizacije državnih i javnih preduzeća, da koriste svoje znanje i resurse za započinjanje sopstvenih biznisa.

Na Preduzetničkim sajmovima biće predstavljeno oko 200 preduzetničkih incijativa, osmišljenih kroz višemesečna istraživanja i usklađenih sa potrebama svakog regiona u Srbiji, razvrstanih po delatnosti i visini investicije.

Učesnici će imati priliku da dobiju savete i ideje o tome u koje oblasti mogu da investiraju, ali i informacije o tome šta je potrebno za pokretanje jednog biznisa. Pored toga, saznaće na koji način da upoznaju tržište i koliko im je potrebno početnih sredstava.

Prvi Sajam preduzetništva održan je u Nišu, slede 3. decembra u Kruševcu i 10. decembra u Subotici, dok se u prvoj polovini u 2016. godine planiraju i sajmovi u ostalim gradovima.

 


Najnoviji članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas