Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Beli sztr - servis viljuškara

Servisiranje i remont dizel, elektro i plinskih viljuškara. Rezervni delovi za viljuškare, zupčanici i osovine. Izrada svih delova po porudžbini. Više o firmi Beli sztr - servis viljuškara

Stomatološka ordinacija Delić Dent

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, besplatan stomatološki pregled, povoljne cene stomatoloških usluga, bezbolne intervencije. Savremeni trendovi u lečenju. Više o firmi Stomatološka ordinacija Delić Dent

Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan

Srednja optičarska škola Pašćan u Novom Sadu.Obrazovni profil mehaničar optike, tehničar optike, optičar optometrista. Nastava se odvija u školi u malim grupama Više o firmi Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan

Za porodicu

Predavanje prof. dr Vojina Grkovića

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

U Svečanoj sali Ogranka SANU u Novom Sadu, u sredu, 20. marta, u 19 časova, prof. dr Vojin Grković održaće predavanje pod nazivom Kontroverze savremene energetike i koncept budućih termoenergetskih postrojenja.

Predavanje prof. dr Vojina Grkovića Sanu


Vojin Grković je rođen 1. aprila 1947. godine u Čačku. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Beogradu 1970. a magistrirao je 1974. u oblasti termoenergetskog inženjerstva na istom fakultetu. Za magistarski rad je iste godine dobio Oktobarsku nagradu grada Beograda. Godine 1984. odbranio je doktorsku tezu na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

U zvanje vanrednog profesora na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, izabran je 1988. godine, a u  zvanje redovnog profesora izabran je 1993. i pored predmeta Toplotne turbomašine, preuzima nastavu i iz predmeta Termoenergetska postrojenja.

U leto 1997. boravi na post-doktorskim studijama na Mašinskom fakultetu, Univerziteta Štutgart u Štutgartu.
Za šefa Katedre za procesnu tehniku izabran je 2008. Iste godine izabran je i postavljen od strane Dekana fakulteta, na mesto direktora Departmana za energetiku i procesnu tehniku, na kojim pozicijama se i sada nalazi.

Objavio je ili javno saopštio130 naučnih i stručnih radova, uključujući 9 knjiga i 28 radova u stranim časopisima i na međunarodnim konferencijama. Autor je i koautor većeg broja studija i projekata.
Vojin Grković je član Njujorške Akademije Nauka (New York Academy of Sciences) i Međunarodne menadžerske akademije (International Manger Academy)

Za više informacija, možete kontaktirati Ogranak SANU.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas