Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Klub Prijatelji

Planinarsko-Ribolovački-Kamping klub: Prijatelji - klub za putovanja i življenje u prirodi. Svega ima na našim putovanjima, a najviše i najbitnije: Prijateljstva. Mi smo i planinarski, Više o firmi Klub Prijatelji

Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Privatna ORL ordinacija u Novom Sadu. Specijalistički ORL pregled, lečenje bolesti uha, grla i nosa, ORL terapije. Darkfield analiza žive kapi krvi. Više o firmi Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Servis računara i štampača SAS-cs

Servisiranje računara, servis laptopova, umrežavanje računara, održavanje sistema. Servis štampača, prodaja kertridža, punjenje tonera. Više o firmi Servis računara i štampača SAS-cs

Za lakše poslovanje

Predah posle posla u klubu Stratus

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kada završite sa poslovnim obavezama, prijatne letnje dane i večeri najugodnije je provoditi u lepoj bašti, uz omiljenu laganu hranu i osvežavajući napitak.
Ako Vam prija da se na ovaj način opustite, pozovite prijatelje, kolege ili partnera, i navratite u klub - restoran Stratus.

Uživaćete dok budete sedeli u bašti okruženoj zelenilom, pod svetlošću sveća i baklji. Ovako romantičan ambijent još više će začiniti pažljivo odabrana diskretna muzika, uz koju možete nesmetano ćaskati.
Ovo je mesto na kome ćete napraviti savršen predah uz kafu i lake zalogaje preko dana, ili prirediti sebi neverovatan gušt uz večeru. Vrstan izbor hrane uključuje specijalitete domaće i inostrane kuhinje. Kafe bar je idealan za poslovne sastanke, a Vaši kokteli i poslovne prezentacije koje budete održali u Stratusu, ostaće zapamćeni.

Vrelinu i buku sa uzavrelog asfalta ostavite negde iza sebe, ne razmišljajte o poslu i problemima, i relaksirajte se u prijatnoj atmosferi restorana Stratus.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas