Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Klub Prijatelji

Planinarsko-Ribolovački-Kamping klub: Prijatelji - klub za putovanja i življenje u prirodi. Svega ima na našim putovanjima, a najviše i najbitnije: Prijateljstva. Mi smo i planinarski, Više o firmi Klub Prijatelji

Optika Popović

Optika, prodaja naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, dioptrijski ramovi, naočare za sunce, odredjivanje dioptrije, očni pregled. Više o firmi Optika Popović

Poslastičarnica Kristina

Poslastičarnica sa prijatnim ambijentiom i baštom. Preko 15 vrsta sladoleda, domaće torte i kolači, kremovi, kesten pire, baklava itd. Limunada, kafa za poneti. Više o firmi Poslastičarnica Kristina

Hobi i sport

13 zlatnih pravila svakog ribolovca

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Biti pecaroš ne znači ustati rano, otići na vodu napecati sve što se zakači na udicu, zatim brže bolje kući da se riba isprži i pojede. Ako se tako ophodite prema pecanju i ribi lakše i jeftinije je da odete u ribarnicu i kupite ribu. Pročitajte ova osnovna pravila ponašanja na vodi i pokušajte da ih poštujete.1. VRATITE U VODU RIBU KOJA JE ISPOD MERE !!!

2. Počisti smeće koje si zatekao, mnogo je lepše pecati na čistoj obali. Sve smeće spremi u kesu i baci u kontejner kada se budeš vraćao kući.

3. Obalu ostavi uvek čistu. Ne ostavljaj iza sebe smeće, papire i druge otpatke, biće ti krivo kada doðeš sledeći put na to mesto i zatekneš prljavu obalu.

4. Ne stvaraj buku na ribolovnom mestu, smeta i ribi i drugim ribolovcima.

5. Uvek zatraži dopustenje (od ribolovca koji je pre tebe došao) za ribolov u njegovoj blizini.

6. Pažljivo rukuj priborom i ne prebacuj svojim preko tuðeg.

7. Ne zabacuj blizu kolege koji je prvi došao, odmakni se malo od njega.

8. NAŽALOST ne postoje privatna rirbolovna mesta i ne pokušavaj da se svađaš sa "uljezom" koji je seo na tvoje mesto (propašće ti dan namenjen pecanju). To što si ga ti pripremio i prihranio ne znači da si ga zakupio, pokušaj da ustaneš ranije od "uljeza" ili pronađi skriveno mesto gde "uljeza" nema.

9. U prolazu do ribolovnog mesta uvek pozdravi ribare na koje nailaziš, NE sa sretan ulov majstori već jednostavnim BISTRO.

10. Ne bućkaj po vodi.

11. Spremi kompletan pribor ( sve što ti je potrebno ) pre pecanja, ne dozvoli da tražiš od kolege da ti pozajmi jednu udicu, olovo i sl.

12. Ako ti neko dete zatraži udicu daj mu, to su ipak naši naslednici.

13.Ne savetuj nikoga, ne nameći svoje mišljenje ako ti savet i mišljenje niko nije tražio.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas