Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dentaland - stomatološka poliklinika

Stomatološka poliklinika, lečenje zuba, desni i mekih tkiva usne duplje, protetika, oralna hirurgija, ortopedija vilica, estetska i restaurativna stomatologija. Više o firmi Dentaland - stomatološka poliklinika

Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije

Proizvodnja kožne galanterije. Predmeti od kože: kožni kaiševi, kožne torbe, kožni novčanici, kožni privesci, sitna kožna galanterija, lovna oprema. Više o firmi Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije

Časovničarska radnja Željka Marušić

Časovničar, popravka ručnih, zidnih, džepnih satova, otkup satova, originalni delovi za satove Longines, Roamer i Certina, proizvodnja skeletnih drvenih satova. Više o firmi Časovničarska radnja Željka Marušić

Za porodicu

Praktične komode za presvlačenje i kupanje beba

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dok čekate prinovu, koliko god ste obuzeti tim divnim osećajem, verovatno ste pomalo i zabrinuti, jer morate da nabavite svu opremu za buduću prinovu. Uštedite na prostoru i u novcu, opredelite se za komode za presvlačenje i kupanje beba, koje će ispuniti nekoliko potreba.

Komode za presvlačenje i kupanje beba


Komode za bebu, koje proizvodi Baby shop Sandra, vrlo su praktične i kvalitetne. One funkcionišu po principu 3 u 1, jer sadrže:

  • komode za povijanje beba
  • kadice za kupanje beba
  • fijoke

U gornjem delu unutrašnjosti komode smeštena je kadica za kupanje beba, a na poklopcu tj. gornjoj ploči, nalazi se sunđer za prepovijanje i presvlačenje beba. Ovakve bebi komode zauzimaju malo mesta, a služiće Vam od prvog dana. Kada beba preraste kadicu, ona se vadi, sunđer se skida i komoda ostaje za korišćenje kao deo nameštaja.

O vašoj uštedi nema šta da se priča. Umesto da posebno gledate komode za presvlačenje beba, a posebno komode za kupanje beba, rešićete dve stavke u jednoj, plus dobijate dodatni prostor za odlaganje stvari, koji je uvek potreban.

U ponudi je nekoliko prelepih modela komoda sa višenamenskom upotrebom, u beloj boji i prirodnoj boji drveta. Kvalitet materijala i izrade je vrhunski, a funkcionalnost izuzetna.

Nabavite praktične komode za presvlačenje i kupanje beba u Baby shopu Sandra.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas