Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Aluna

Salon lepote, nega lepote, tretmani. Pedikir, manikir, nadogradnja noktiju, masaža, mezoelektroporacija, fotoepilacija i depilacija, permanentni make up. Više o firmi Aluna

Tehno Casa str - Bosch kuhinje

Ugradna tehnika Bosch - ugradne rerne, ugradne ploče, frižideri, aspiratori, mašine za pranje sudova, sudopere. Izrada kuhinja po meri i proizvodnja nameštaja. Više o firmi Tehno Casa str - Bosch kuhinje

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu, trogodišnje i četvorogodišnje školovanje, prekvalifikacija, dokvalifikacija i specijalizacija za vozače motornih vozila. Više o firmi Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Putovanja

Povoljan smeštaj u Novom Sadu za prvomajske praznike

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bliži se svima omiljeni praznik rada, prvi maj. To je idealna prilika da malo otputujete, obiđete neke gradove i njihove znamenitosti, uživate u prirodi i dobrom roštilju. Svakako Vam preporučujemo da dođete u Novi Sad, gde tokom prvomajskih praznika sve vrvi od ljudi, turista i uživalaca dobrog mesa sa roštilja. Kako uz roštilj dobro ide i pivo, ali i neki drugi alkohol, nije preporučljivo da se kući vraćate istog dana. Stoga, preporučujemo Vam da odaberete smeštaj u hostelu NS Rental Studio.

Povoljan smeštaj u Novom Sadu

Zašto smeštaj u hostelu NS Rental studio?

Postoji niz argumenata zbog kojih biste trebali da se opredelite za smeštaj u hostelu NS Rental Studio. Prvo, cena smeštaja je povoljna. Za date pare dobijate kvalitetan i udoban smeštaj u prijatnoj atmosferi. Pritom, ne dobijate samo smeštaj, već noćenje sa doručkom.

Drugo, položaj hostela NS Rental Studio je izuzetan, jer postoji dobra povezanost autobuskim linijama sa svim delovima grada. Ukoliko poželite da odete u centar ili na Petrovaradinsku tvrđavu, autobus Vam staje na samo sto metara od smeštaja. Na 500 metara se nalazi autobuska stanica gde staju autobusi koji Vas mogu odvesti do Kameničkog parka ili na Frušku goru.

Smeštaj u Novom Sadu - hostel NS Rental Studio

Zatim, bez obzira da li dolazite sami, u paru ili u grupi, naći će se odgovarajući smeštaj za Vas. Hostel poseduje dve jednokrevetne sobe, dve dvokrevetne i jednu trokrevetnu sobu.

Četvrto, ispred hostela se nalazi parking prostor gde možete ostaviti svoj automobil dok provodite vreme sa prijateljima ili porodicom. Parking ima video nadzor, tako da ne morate da brinete o bezbednosti svog automobila.

Hostel NS Rental Studio - povoljan smeštaj u Novom Sadu

I na kraju, ništa manje bitno, prijatno osoblje hostela NS Rental Studio obezbediće da se osećate ugodno tokom boravka u njihovim sobama, da osetite gostoljubivost novosađana u punom sjaju i shvatite zašto se svako ko jednom dođe u Novi Sad, zaljubi u njega i poželi da ponovo dođe.

U slučaju da se opredelite za dolazak u Novi Sad, proverite zašto je mnogima primarni izbor povoljan smeštaj u hostelu NS Rental Studio.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas