Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Kozmetički salon Bonne Etoile

Kozmetički tretmani lica: ultrazvučno čišćenje, medicinski tretman, mikrodermoabrazija, Pure Oxigen. Pedikir, depilacija, ultrazvučno skidanje visećih bradavica Više o firmi Kozmetički salon Bonne Etoile

Udruženje roditelja Matica - lični razvoj dece i roditelja

Radionice za decu: Relax kids program, Igrice za mudrice. Radionice za roditelje na razne teme. Radionice vodi tim sačinjen od psihologa i prosvetnih radnika. Više o firmi Udruženje roditelja Matica - lični razvoj dece i roditelja

Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Izrada i prodaja unikatnog nakita. Unikatni nakit od drveta, kože, stakla, poludragog kamenja, žice itd. Unikatne ogrlice, minđuše, narukvice, prstenje. Više o firmi Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Za kuću i stan

Potrebni stanovi za izdavanje u Novom Sadu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Početak školske godine, fakulteta i nove radne obaveze signal su da na tržištu nekretnina počinje potražnja za iznajmljivanjem stanova. Kao i proteklih godina, u Novi Sad dolazi veliki broj ljudi i studenata, te je potražnja za zakupom stanova u ovom periodu ogromna. Stanovi za izdavanje koji se najpre izdaju su uglavnom kompletno namešteni novijim nameštajem i belom tehnikom, okrečeni i čisti, kako bi mogli da prime svoje nove podstanare.

Potrebni stanovi za izdavanje u Novom Sadu


Cena zakupa stana je nešto niža u odnosu na raniji period, a najbolje se izdaju garsonjere i jednoiposobni stanovi na Grbavici, Limanu i u centru.

Real House, kao agencija koja se bavi i izdavanjem stanova, poziva sve zakupodavce i vlasnike stanova da im se jave i ponude svoje stanove, kako bi što pre došli do dobrog i pouzdanog podstanara, ali i do sigurnog dodatnog prihoda.

Zakupodavci prema agenciji nemaju nikakvih obevaze, a agencijsku proviziju za izdavanje stana plaća zakupac. Real House se obavezuje da će reklamirati Vaš stan i zaključiti ugovor o zakupu između Vas i zakupca. Vlasnici stanova koji ne žive u Novom Sadu, mogu agenciji ostaviti ključ od stana, kako bi izbegli dodatne troškove prilikom čestog pokazivanja stana i dolaska u Novi Sad.

Ukoliko, kao budući podstanar, želite iznajmiti stan u Novom Sadu, kontaktirajte agenciju, kako bi Vam u što kraćem roku pronašli adekvatan stan, a vreme koje ste planirali da potrošite tragajući za stanom, iskoristite na drugi način.

Ukoliko Vas zanima izdavanje stanova u Novom Sadu, kontaktirajte Real House.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas