Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Neuropraxis - psihijatrijska i neurološka ordinacija

EEG (elektroencefalografija), DOPPLER i DUPLEX krvnih sudova vrata i glave, TCD VB sliva, EMNG, neurološki i psihijatrijski pregledi i testiranja. Više o firmi Neuropraxis - psihijatrijska i neurološka ordinacija

Zeleno Zvono - prenoćište

Prenoćište, udoban i kvalitetan smeštaj u Novom Sadu, za Vaš kraći ili duži boravak, uz pun komfor po pristupačnim cenama i blizinu svih gradskih dešavanja. Više o firmi Zeleno Zvono - prenoćište

Maneks doo - prodaja obojenih metala

Prodaja obojenih metala: bakarne žice i cevi, bakarni i mesingani limovi, bakarne i mesingane šine i šipke, instalacioni kablovi. Otkup sekundarnih sirovina. Više o firmi Maneks doo - prodaja obojenih metala

Za kuću i stan

Potražnja nekretnina na Fruškoj gori i okolini Novog Sada

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

U vreme kada je prodaja nekretnina u stagnaciji i kada se na tržištu ništa značajno ne dešava, pronaći ozbiljnog kupca za kupovinu kuće je pravi uspeh. Servis za nekretnine Real House je takve kupce pronašao, ali im nedostaju adekvatne nekretnine, koje ispunjavaju kriterijume tih kupaca. Iz ovih razloga, aktuelna je potražnja nekretnina na Fruškoj Gori i u okolini Novog Sada.

Potražnja vikendica na Fruškoj gori


Potreban je veći broj kuća i vikendica, za kupce iz Rusije. Potražuju se lokacije u ukolini Novog Sada, između Novog Sada i Beograda, ali i na ostalim lokacijama, ukoliko ponude zadovoljavaju sledeće karakteristike:

  • minimalna veličina placa 1500m2, poželjno što veći placevi
  • kuća u dobrom stanju
  • uknjižena nekretnina sa čistim imovinsko pravnim odnosima
  • potrebno je da ima privatnost u odnosu na komšije
  • prednost imaju kuće u prirodnom ambijentu udaljene od buke i saobraćaja.


Postoji i potražnja vikendica u okolini Novog Sada i na Fruškoj Gori, za poznate kupce. Potrebno je da vikendica ima uredne papire i čisto vlasništvo. Za vikendice do 15.000 €, postoji mogućnost veoma brze realizacije.

Možda će Vas zanimati i potražnja placeva i vikendica na području Fruške Gore, posebno na lokacijama: Vrdnik, Krušedol, Irig i okolina. U obzir dolaze samo uknjižene nekretnine, sa urednim papirima i imovinsko - pravnim odnosima.

Potrebno je da dostavite ponude Real Housu, telefonom ili mailom (putem Kontakt forme na prezentaciji). Za sve interesantne ponude, oni izlaze na teren, snimaju i fotografišu objekte i predstavljaju ih na svom sajtu.

Ukoliko ste vlasnik ovakvih nekretnina, a pritom Vam je zanimljiva potražnja nekretnina na Fruškoj gori, Real House će Vam pomoći da realizujete prodaju.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas