Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

ShiponS ad - prodaja bele tehnike

Veleprodaja i maloprodaja bele tehnike. Bela tehnika: peći, veš mašine, zamrzivači, frižideri, televizori, kućni aparati, elektroinstalacioni materijal. Više o firmi ShiponS ad - prodaja bele tehnike

Be Beauty Studio

Tattoo i piercing studio, izrada trajne i privremene tetovaže, permanent make up. Prodavnica nakita, opreme i materijala za tetoviranje i pirsing. Više o firmi Be Beauty Studio

Stomatološka ordinacija Gorddent

Lečenje bolesti zuba, dečija stomatologija, protetika, lečenje paradontoze,oralna hirurgija, ortidincija, estetska stomatologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Gorddent

Za lakše poslovanje

Posteljina, peškiri i uniforme za hotele

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vašem hotelu ili drugom ugostiteljskom objektu potrebna je i adekvatna hotelska oprema, ako ne sada, onda u bliskoj budućnosti. Kvalitetna hotelska posteljina, hotelski peškiri sa izvezenim logoom, bade mantili i papuče za goste, hotelske uniforme za zaposlene i sve ostalo što hotel čini udobnim mestom za boravak, biće Vam obezbeđeno od firme Honestas.

Posteljina za hotele


Lepo, meko, prijatno, ali i izdržljivo i dugotrajno - to su osobine koje nosi posteljina za hotele iz Honestasa. Bade mantili, papuče i peškiri takođe su potrebni kako bi se svaki Vaš gost osećao prijatnije nego kod kuće. Materijal, dimenzije i dezene odaberite u skladu sa enterijerom hotela, a predlog je da obavezno uvrstite praktični frotirski i elegantni satenski program. Obzirom da ova firma obavlja i vez na tekstilu, sve ove stvari mogu poneti izvezen logo Vašeg hotela.

Stolnjaci i nadstolnjaci koje naručite iz Honestasa oplemeniće Vaš restoran svojim zanimljivim dezenima, a zahvaljujući materijalima od kojih su napravljeni, olakšaće Vam održavanje. Za restorane su u ponudi i podmetači, kožni jelovnici i vinske karte – sve ono što daje dodatnu dozu stila prostoriji u kojoj se obeduje.

Peškiri za hotele


Uniforme za hotele neophodne su Vašim zaposlenima, bez obzira na vrstu posla koji obavljaju. Svejedno da li su Vam potrebne uniforme za konobare, recepcionare, kuvarice ili sobarice, sve ćete naći na jednom mestu, u više različitih modela.

Opremite svoj hotel, motel, hostel ili banjski objekat najmodernijom, dugotrajnom i pristupačnom opremom, koja će dodati kvalitet više u Vaše poslovanje. Samo pomislite na sve ono što je bitno gostima - a stvari koje utiču na njihovu udobnost to svakako jesu - i pružite im to zadovoljsto da se kod Vas osećaju prijatno i ušuškano.

Da biste ostvarili najbolje rezultate, morate svojim gostima ponudili najbolje, a to ćete postići saradnjom sa sigurnom i proverenom firmom. Ukoliko Vas zanimaju posteljina, peškiri i uniforme za hotele, pozovite Honestas.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas