Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Prenoćište - restoran Sunce

Prenoćište - restoran na Fruškoj gori, na putu ka Vencu, na Fruškoj gori. Sobe za noćenje i smeštaj. Domaća kuhinja, kuvana jela, roštilj. Letnja bašta. Više o firmi Prenoćište - restoran Sunce

Mali genijalac - produženi boravak za školsku decu

Edukativni dečiji centar - produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda. Pomoć učitelja pri izradi domaćih zadataka. Letnja škola za decu. Više o firmi Mali genijalac - produženi boravak za školsku decu

Mama plus beba - savetnica za dojenje i nošenje beba, dula

Savetnica za dojenje beba. Dula - pomoć trudnicama. Savetnica za nošenje beba - položaji, nosiljke, prodaja. Platnene pelene - saveti i prodaja. Više o firmi Mama plus beba - savetnica za dojenje i nošenje beba, dula

Za lakše poslovanje

Poslovni engleski jezik škole Excalibur

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kako se naše tržište sve više razvija, engleski jezik je najčešći jezik komuniciranja među poslovnim partnerima. Zato je neophodno savladati osnove poslovne komunikacije na engleskom i proći kroz sve one situacije u kojima ćete se možda naći, kako biste bili pripremljeni za različite izazove.

Poslovni engleski jezik


Poslovni engleski jezik, koji se uči u Excalibur-u je pomogao mnogima da dobiju posao ili napreduju u poslu, što će potvrditi i NIS - Rafinerija Nafte, NIS-Gas-Srbijagas, Novosadski Sajam, Panonska bankaVojvođanska banka, Skupština AP Vojvodine, MK Commerce/Sunoko, Agencija za privatizaciju i ostale institucije i firme za koje je ova škola engleskog jezika obavljala i usluge prevoda sa engleskog i srpskog.

Kurs poslovnog engleskog jezika u Excalibur-u odiše prijateljskom atmosferom, polaznici bivaju motivisani kako bi časovi bili što produktivniji. Svi kursevi su usklađeni sa Common European Framework, a učionice u prizemlju omogućavaju lak pristup svima.

Pored kurseva poslovnog engleskog, u školi se održavaju i kursevi engleskog jezika za decu i odrasle, pripremni kursevi za polaganje ESOL ispita i online kursevi engleskog.

Ukoliko Vas interesuje poslovni engleski jezik, kontaktirajte školu Excalibur, koja će Vam pružiti najbolje znanje, samopouzdanje u poslovnoj komunikaciji sa strancima i sa kojom ćete zajedno raditi na Vašem ličnom razvoju.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas