Pošaljite poruku firmi Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva. Izrada torti i kolača po domaćim receptima od kvalitetnih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Torte, sitni i komadni kolači, slatki sto, koktel pecivo.

Slađana 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-15H

Utorak

8-20H

Sreda

8-20H

Četvrtak

8-20H

Petak

8-20H

Subota

8-17H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Mogućnost rezervacije

Paćanje karticom

Slađana

Kako potreba za tortama i kolačima perfektnog izgleda iz dana u dan raste, tako je i ponuda poslastičarnica izrada torti, kolača i peciva sve veća. Ipak, neretko se dešava da se u ogromnoj želji da torta ili kolači izgledaju savršeno zaboravi na njihove sastojke, kvalitet izrade i ukus, pa to ne bude baš ono što su pravile naše bake i što se decenijama ranije služilo u našim domovima.

Izrada torti, kolača i peciva

Poslastičarnica Slađana, u Novom Sadu, poznata je po tome što jednaku pažnju ulaže u izgled i ukus torte i kolača! Izrada torti i kolača obavlja se po domaćim receptima, sve je ručno rađeno i pravi se od kvalitetnih i prirodnih sastojakabez veštačkih aroma i aditiva. Čak se i većina dekoracije izrađuje od crne i bele čokolade i šlaga, te je i ona jestiva i ukusna.

Stoga, poslastičarnica Slađana ima veliki broj stalnih mušterija, koje su toliko zadovoljne da ne žele da menjaju mesto gde naručuju slatke đakonije.

Torte se izrađuju po porudžbini, a u redovnoj prodaji se nalaze sitni i komadni kolači, kao i torte na parče.

NAJLEPŠE I NAJUKUSNIJE TORTE ZA SVE PRILIKE

Izrada torti je nešto u šta se ulaže puno ljubavi, kako bi one bile dovedene do perfekcije u svakom pogledu.

Mladenačke torte

Plene vizuelnim efektom, očaravaju ukusom, planu za čas – za mladenačke torte iz poslastičarnice Slađana mladenci kažu da se uvek pojedu do poslednjeg parčeta! Mogućnost dočaravanja svih motiva koje ste zamislili, na način koji će vas iznenaditi!

Neka vaša mladenačka torta ispriča samo vašu priču…dozvolite veštim rukama poslastičara da utkaju vašu ličnu magiju u slasne piškote i kremove i doprinesu vašem najuzbudljivijem danu! Bilo da želite nežnu, elegantnu tortu ili veseli, luckasti motiv, nastaće remek delo kojem ćete se iznova diviti gledajući slike sa venčanja.

Dečije torte

Svet bajki, crtanih filmova i likova iz mašte dobijaju potpuno novu dimenziju na tortama ove poslastičarnice u Novom Sadu! Omiljeni junak vašeg deteta biće verno prikazan u obliku njegove rođendanske torte, a tu su i drugi vedri i simpatični motivi koji mogu da načine potpuno originalnu tortu za vašeg mališana: najdraže igračke, životinje, prevozna sredstva, motivi iz prirode, dvorci i princeze, zmajevi i dinosaurusi i mnogo toga drugog. Ukus svake torte za decu je očaravajući i za male i za velike goste.

Svečane torte

Posebno ukrašene, namenjene specijalnim prilikama kao što su rođendani, veridbe, venčanja, krštenja, godišnjice, jubileji i ostali važni datumi, svečane torte iz poslastičarnice Slađana oplemenjuju svaki vama bitan događaj. Pored perfektnog izgleda koji izaziva divljenje, domaći ukus je ono što će posebno kupiti sve prisutne.

Torte po posebnoj želji

Kada želite da budete originalni, jedinstveni i upamćeni, onda odaberete tortu koja privlači pažnju, koja ume da pošalje željenu poruku osobi kojoj je namenjena. Torte po posebnoj želji su torte sa ličnim pečatom, a sve vaše zamisli sprovode se u delo na iznenađujući način.

Da biste videli kakve sve ukuse torti možete naručiti na ovom mestu, posetite stranicu Torte u godnjem meniju prezentacije.

KOLAČI SITNI I KOMADNI

Za sve dane koji su vam bitni, svečane ili svakodnevne prilike, domaći kolači poslastičarnice Slađana su izbor koji nema rizika. Savršeni i ukusom i izgledom, predstavljaju ukusne ukrase na vašem stolu. Prema potrebi ili želji, odaberite nešto od ponuđenog:

  • sitni kolači
  • komadni kolači
  • mafini

Vrsta kolača je puno, pa ukoliko vas zanima bogat asortiman koji čine sitni kolači, komadni kolači ili mafini, informacije ćete naći na stranici Kolači u gonjem meniju prezentacije.

SLATKI STO

Ukoliko želite neodoljivi slatki sto za svoju proslavu, ovde ćete naći sve elemente. Besprekornog su izgleda i, što je još važnije, očaravajućeg ukusa. Na raspolaganju su:

  • mafini ili kapkejksi
  • kejkpopsi (lizalice)
  • medenjaci
  • tortice u čaši
SLANI PROGRAM

Pored slatkih zalogaja, Slađana za vas priprema i sveže slano pecivo i ostale slane specijalitete, savršeno za sve svečane prilike u kojima želite da počastite vama drage ljude. Iz ovog asortimana mogu se naručiti:

  • Koktel pecivo (rolnice sa feta sirom i kulenom, kiflice sa stišnjenom šunkom i trapistom, pogačice sa sirom, mini pice)
  • Mini sendvičići
  • Slani rolati
POSNI PROGRAM
  • Posne torte
  • Posni sitni kolači

Poslastičarnica Slađana učiniće sve vaše slatke trenutke još slađim!

Sajt: http://poslasticarnicasladjana.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Tamara 17. септембра 2018. 21:17
Vaša ocena

Na jednoj proslavi dečijeg rođendana probala sam jednu vašu tortu, bila sam oduševljena i izgledom i ukusom. Verujte da ću misliti na vas za naredni rođendan mog sina!

Jelisaveta 17. септембра 2018. 21:13
Vaša ocena

Fantastični ukusi neodoljivo slatkih i lepih torti. Sve preporuke!