Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Medicinska elektronika doo

Slušni aparati Siemens - ovlašćeni uvoznik i distributer. Prodaja slušnih aparata, servis, lekarski pregled i snimanje sluha. Više o firmi Medicinska elektronika doo

Advokatska kancelarija Dejan Ukropina

Advokatska kancelarija, pravni konsalting za domaće i strane kompanije, korporativno pravo. Radni sporovi, izrada ugovora, simultano i konsekutivno prevođenje. Više o firmi Advokatska kancelarija Dejan Ukropina

Ns ključar szr, Novi Sad

Ključar za izradau ključeva u Novom Sadu. Oštrenje svih vrsta sečiva, kuhinjskih i mesarskih noževa, medicinskih instrumenata, frizerske i krojačke opreme... Više o firmi Ns ključar szr, Novi Sad

Za porodicu

Popravka i zamena autostakala

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bilo da se spremate na put, bilo da svakodnevno vozite kroz veliki grad i prigradska naselja, jedna od ključnih stavki za Vašu bezbednu i prijatnu vožnju su kvalitetna auto stakla. Kroz izvezno vreme, pojavljuju se manja ili veća oštećenja na staklima automobila, te ih je potrebno sanirati ili zameniti novim staklima, kako ne bi došlo do veće štete. Vaša podrška u tome biće auto glass servis Ivanić.

Zamena autostakala


Kiša, ledenice, toplota, zalutali kamenčići... puno je faktora koji naprave ogrebotine ili naprsnuća na autostaklima. Autostaklari iz Ivanića proceniće ukakvom su stanju Vaša auto stakla i dati predlog šta je najbolje da se učini.

U slučaju da je šteta evidentna i da Vas ometa u vožnji (kao što je izgrebano ili napuklo staklo), veoma je važno da se obavi zamena autostakala. Ukoliko se, pak, radi o manjim ogrebotinama ili naprsnućima, biće dovoljna popravka autostakala.

Dobra autostakla imaju veći značaj nego što možda mislite – smanjuju nivo buke, štite Vas od UV zračenja i, što je najvažnije, utiču na bezbednost Vas i svih koji se sa Vama voze.

Auto stakla


Servis raspolaže sa preko 20.000 modela autostakala renomiranih evropskih proizvođača, a montaža autostakla obavlja se na izuzetno brz i profesionalan način. Na sve usluge i proizvode dobijate garanciju, a vlasnicima kasko polise ili polise autoodgovornosti DDOR, Dunav, Wiener Stadtische, Uniqua, Delta Generali, AMS, Sava, Takovo ili Kopaonik osiguranja, slede posebne pogodnosti.

Proverite zašto se mnoge putničke firme i transportna preduzeća obraćaju za pomoć baš ovom servisu. Popravka i zamena autostakala u auto glass servisu Ivanić učiniće da ponovo uživate u vožnji.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas