Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bourjois - kozmetički salon

Kozmetički tretmani, lečenje akni, čišćenje lica bez bola i crvenila, tretmani protiv bora, nega lica i tela, masaža, mezoterapija, uvećanje usana, botox. Više o firmi Bourjois - kozmetički salon

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Salon zavesa, prodaja zavesa - preko 20. 000 uzoraka zavesa Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Zavese, draperije, sistemi za zavese. Mebl štofovi. Parketi. Više o firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Rođendaonica Sky Club

Rođendaonice Novi Sad - Rođendaonice Sky Club 1 i 2 - rođendani za decu od 1 do 10 godina. Sky Gaming centar - PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere. Više o firmi Rođendaonica Sky Club

Zdravlje i lepota

Ponovo majka

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Koliko god godina imalo Vaše dete, ono svakako mora da prođe period prilagođavanja i pripreme za dolazak nove bebe. Evo nekoliko saveta.
Ponavljajte koliko je važna njihova uloga u čitavom procesu.
Objasnite detetu koliko je potrebno malom bratu ili sestri i uključite ga u redovne aktivnosti, kao što je presvlačenje i kupanje bebe. Neka i za njega to bude zabavno.
Pokažite istu onu neograničenu ljubav koju ste pokazivali i pre nego što je došla beba i ne uvodite velike promene, poput odvikavanja od pelena, premeštaja iz jedne u drugu sobu i slične stvari, jer mogu da izazovu stres.
Razgovarajte normalno sa detetom o onome što se događa, dozvolite mu da pipne Vaš stomak, povedite ga u kupovinu i dozvolite mu da izbere odeću ili igračku za prinovu.
Ovo će biti naporan period za sve, pa je ovo idealna prilika da potražite pomoć svoje porodice, ali i suptilan način da se deca zbliže i sa drugim članovima porodice, ukoliko su bila samo sa majkom.
Podstaknite dete da razgovara sa bebom. Ovo će biti dobro i za njega i za bebu. A, kada naslika nešto ili izgradi kućicu od kocaka, uvek ga pohvalite pred mlađim bratom ili sestrom.
Uživajte! Sad ih je dvoje.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas