Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Štamparija MBM Plas

Štamparija, štampanje knjiga, priprema, štampa i dorada časopisa, kataloga, kalendara, plakata i brošura, binderisanje. Finalna dorada štamparskih proizvoda. Više o firmi Štamparija MBM Plas

Dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica

Novi Sad je dobio lepo, prostrano i besprekorno čisto mesto za najmlađe, u centru, gde se na 222 m2 prostire dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica

Pecivo Neizrecivo - izrada domaćeg peciva

Domaće koktel pecivo bez aditiva i konzervansa, ručno pravljeno. Mini pecivo, kiflice, projice, mini sendviči, pogačice, mini pizza, bavarsko pecivo, štapići... Više o firmi Pecivo Neizrecivo - izrada domaćeg peciva

Život ljudi

Pomoć za malog Đorđa - Upišite 131 i pošaljite SMS na 3030

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pomozimo malom Đorđu slanjem SMS poruke! Upišite 131 i pošaljite na 3030. Vaših 100 dinara ovom detetu će značiti mnogo! Đorđe Karamata ima 5 godina i tešku, neizlečivu bolest. Ustanovljena mu je dijagnoza genetskog poremećajа - Adenylosuccinate lyase deficiency-ADSL i jedan je od 100 u svetu sa ovom bolešću. Pored toga, poseduje i dijagnozu cerebralne paralize.

Pomoć za Đorđa


Ova vrsta genetskog poremećaja izaziva propadanje bele moždane mase i uslovljava težak psihomotorni razvoj. Đorđe je slep, ne čuje i hrani se uz pomoć stome. Napade epilepsije ima i do 20 dnevno.

U poslednjih 7 meseci ovaj dečak živi uz pomoć aparata za disanje. Sada mu je neophodan aparat za iskašljavanje, koji košta 500.000 dinara. Pored Đorđa, njegovi roditelji imaju još dvoje dece.

U Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd obezbedili su SMS broj za pomoć Đorđu, stoga svi možemo pomoći na brz i jednostavan način da se Đorđu kupi preko potreban aparat, od kojeg mu zavisi život.

Upišite 131 i pošaljite SMS na 3030. Cena poruke je 100 din (PDV se ne naplaćuje)

Nivac možete uplatiti i na račune:

  • Dinarski: 160-441370-16
  • Devizni: 00-540-0001409.8
  • IBAN: RS35160005400001409895


Akciju prikupljanja novčane pomoći za Đorđa podržava Udruženje Mame Novosađanke, odakle apeluju na sve dobre ljude da se odreknu ove male svote i pomognu Đorđu i njegovim roditeljima!

Detalje o akciji prikupljanja pomoći za Radeta možete videti i na sajtu fondacije Novi Beograd.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas