Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Kairos - specijalistička ORL ordinacija

Otorinolaringološka ordinacija Kairos, lečenje bolesti uva, nosa i grla, ORL specijalistički pregledi. Dijagnostika i terapija bolesti paranazalnih šupljina. Više o firmi Kairos - specijalistička ORL ordinacija

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić

Kvalitetne stomatološke usluge: lečenje bolesti usta i zuba, stomatološka protetika, dečija stomatologija, plombiranje, estetska stomatologija, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić

SZR Bravarija Mušicki

Izrada svih vrsta metalnih konstrukcija kao što su: hale, kapije, ograde, stepeništa, terase, police, regali. Uslužno savijanje, sečenje plazmom i izrada cevi. Više o firmi SZR Bravarija Mušicki

Korisne informacije

Pomoć za male privrednike duplo veća u 2016. - 08.12.2015

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Korisna informacija za sve vlasnike malih i srednjih preduzeća u Srbiji - Ministarstvo privrede će i u 2016. godini pomagati njihov razvoj. Mogućnosti su još veće u odnosu na 2015. godinu, jer je budžet dupliran i iznosi 500 miliona dinara, prema rečima pomoćnice ministra privrede Katrine Obradović Jovanović. Ova vest zvanično je objavljena u Dnevniku i na sajtu RTS-a.

Pomoć za male privrednike u 2016.


Katarina Obradović Jovanović navela je da je najvažnija mera podrška daljem razvoju malih i srednjih preduzeća u Srbiji. Uz pomoć ovog programa malim preduzetnicima je pre svega omogućeno da lakše dođu do proizvodnih sredstava, rekla je gostujući u Dnevniku RTS-a.

Pomoćnica ministra privrede dodala je i da je iz budžeta za sledeću godinu izdvojeno duplo više novca za ovaj program, a to je ukupno 500 miliona dinara.

Konkurs je otvoren još ove nedelje. Privrednici ne mogu direktno da apliciraju za sredstva iz ovog fonda, ali imaju mogućnost da preko Ministarstva privrede ili Privredne komore Srbije dođu do povoljnijih kredita, objasnila je na kraju Katarina Obradović Jovanović.

Srbija je pristupila programu Evropske unije Cosme koji je takođe investicioni, te se malim privrednicima u nađoj zemlji otvaraju dodatne mogućnosti u predstojećoj godini.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas