Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Biovita - ginekološka ordinacija

Ginekološko-akušerska ordinacija, praćenje trudnoće, 3D i 4D ultrazvučni pregled, dijagnostika, lečenje hlamidije soft laserom, male hirurške intervencije. Više o firmi Biovita - ginekološka ordinacija

Poliklinika Dr Brana Kovačević

Poliklinika Dr Brana Kovačević. Kardiologija, doppler krvnih sudova, holter, ultrazvuk. Endokrinologija i dermatovenerologija. Prevencija tromboze. Više o firmi Poliklinika Dr Brana Kovačević

Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Proizvodnja i prodaja tepiha, tepisi modernih dezena, čupavi ili meki, minimalistički ili tradicionalni dizajn. Tepisi od zida do zida za hotele i restorane. Više o firmi Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Za porodicu

Polaganje internacionalnih ispita

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Obogatite sebe i ovladajte nemačkim jezikom, jer je znanje nemačkog izuzetno cenjeno i traženo! U školi DaF-PERFEKT se organizuju kursevi nemačkog jezika za decu i odrasle, poslovni nemački i pripremni časovi za sticanje internacionalne diplome.

Polaganje internacionalnih ispita


Organizuju se intenzivni, poluintenzivni, vikend kursevi kao i standardni kursevi. Nivoi u ponudi: Nemački A1. A2. B1. B2. C1. C2. Ukoliko ste odlučili da studirate ili se zaposlite u inostranstvu, odnosno u zemljama nemačkog govornog područja, ono što je sigurno gde god da odete, jeste da Vas čeka polaganje internacionalnih ispita za nemački jezik.

Polaganje internacionalnih ispita


ÖSD diploma Vam je potrebna bez obzira da li ste student koji želi da nastavi svoje školovanje u    zemljama Evropske unije ili želite da se u EU zaposlite. Položen internacionalni ispit biće snažan dokaz Vašem poslodavcu i svima drugima, da imate dovoljno znanja za život i rad, ili studiranje u zemljama nemačkog govornog područja.

Polaganje internacionalnih ispita nemačkog jezika zakazano je za  29.septembar 2013. godine. Održaće se u prostorijama škole DaF-PERFEKT u Radnilkoj ulici, br. 6 (na prvom spratu).

Ako je Vaša odluka da se preselite i živite u zemljama nemačkog govornog područja konačna, sticanje internacionalne  diplome je neophodno, a polaganje internacionalnog ispita za nemački jezik možete obaviti u školi DaF-PERFEKT.

 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas