Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Pregled fizijatra i reumatologa, lečenje i otklanjanje bolova i otoka, lečenje glavobolje, migrene, spondiloze, tretman preloma kostiju i povrede tetiva. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Fizijatrijski pregled, EMNG pregled, fizikalna terapija,rehabilitacija, kućni pregled fizijatra. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Dečija igraonica i rođendaonica Nemo

Dečija igraonica i rođendaonica Nemo, na 220 kvadratnih metara. Prostrani kafić za roditelje sa povoljnim cenama pića. Povoljne cene rođendana. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Nemo

Za lakše poslovanje

Pokretni toaleti - iznajmljivanje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Na svim javnim mestima koja nemaju sanitarni čvor - gradilištima, parkinzima, benzinskim pumpama, parkovima, taksi stajalištima, mestima na kojima se organizuju javne manifestacije, obavezni su mobilni toaleti. Ispoštujte zakon, da ne biste plaćali kazne, a izaberite najbolje od najboljih toaleta.

Pokretni toaleti


Eko sanitarni sistemi nude Vam ekološko, izuzetno higijensko rešenje. Njihovi pokretni WC-i su pogodni za montažu na malom prostoru, brzo se postavljaju, a velikih su kapaciteta. Koriste solarnu energiju, te nemate dodatnih troškova, npr. za struju. Neutrališu neprijatne mirise, a što se dopremanja toalete i redovnog održavanja higijene u njima tiče, taj deo spada u usluge firme.

Dakle, kada se jednom postave, pokretni toaleti više nisu Vaša briga, a imaćete dugotrajno rešenje problema. Zakup mobilnih toaleta se vrši na period koji Vama odgovara.

Opredelite se za iznajmljivanje pokretnih toaleta od firme koja na ovaj način učestvuje u organizaciji brojnih javnih događaja. Biće zadovoljen zakon, zadovoljni korisnici, a Vi potpuno mirni!

Uspostavite kontakt sa firmom Eko sanitarni sistemi, kako bi pokretni toaleti koje nabavljate bili najkvalitetniji i po povoljnim uslovima.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas