Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

DaF-PERFEKT, škola nemačkog jezika, kursevi za decu i odrasle, poslovni nemački. Pripremna nastava za sticanje ÖSD diplome i usluge prevođenja sa nemačkog. Više o firmi DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

Sintelon.RS doo

Tepisoni su kvalitetne tekstilne podne obloge za privatne, poslovne i javne prostore. Tepisoni od zida do zida i komadni tepisoni. Preko 200 vrsta dizajna. Više o firmi Sintelon.RS doo

Žikić D - ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija Žikić D nudi sve vrste usluga iz oblasti ginekologije, akušerstva, prenatalnog skrininga i sfere ginekološke onkologije. Više o firmi Žikić D - ginekološka ordinacija

Za lakše poslovanje

Pokreni svoj biznis - besplatna radionica za početnike u biznisu - 23.03.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Želite da pokrenete sopstveni posao, a ne znate odakle da krenete? Imate milion pitanja na ovu temu i jako bi Vam značilo da Vam na njih odgovori neko iskusan? Na sreću, postoji događaj koji je osmišljen da pomogne ljudima kao što ste Vi, ljudima sa idejom i inicijativom, kojima fale određene informacije i, možda, ohrabrenje. Besplatna radionica Pokreni svoj biznis održaće se 17. aprila 2016. godine, u edukativnom centru Educom, u Novom Sadu.

Pokreni svoj biznis, Novi Sad


Ova radionica za početnike u poslovanju namenjena je svima onima koji imaju ideju i žele da pokrenu svoj posao, a ne znaju kako. Kroz radionicu vas vodi Indira Popadić, iskusni poslovni konsultant i žena koja je sama pokrenula svoj biznis, nakon čega je 20 godina bila preduzetnik.

Radionica je prvenstveno namenjena osobama koje žele da po prvi put pokrenu sopstveni biznis, nezaposlenim licima i studentima završnih godina fakulteta. Pored toga, dobrodošli su i oni koji žele da unaprede ili preusmere postojeći biznis.

Tema obuke je Osnovni koraci prilikom otvaranja sopstvenog biznisa. Kao što i samo ime kaže, polaznici će saznati na koji način mogu koncipirati svoju biznis ideju, definisati viziju, misiju, strategiju poslovanja. Naučiće kako da ispitaju isplativost svog biznisa, definišu marketing plan i, što je najvažnije, odrede svoje SMART ciljeve.

Moguće je da ste već čuli razne sugestije od ljudi koji imaju ili su imali svoje firme, koje su manje ili više uspešno poslovale. Ipak, najdragocenije su smernice od nekog ko je u svom poslu izuzetno uspešan i ko je spreman da vas uputi u sve što je potrebno za osnivanje sopstvenog biznisa.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu besplatnu radionicu, prijave pošaljite na mejl preducom021@gmail.com ili se prijavite putem telefona 065 40 80 106. Prijave su obavezne!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas