Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ralink - fiskalne kase

Fiskalne kase za sve delatnosti. Obuka za rad na fiskalnim kasama, nove i polovne fiskalne kase, prodaja i servis fiskalnih kasa, fiskalizacija. Više o firmi Ralink - fiskalne kase

Perspektiva RB-2010 doo - pokretni stakleni paneli

Pokretni stakleni pregradni paneli za zastakljivanje bašta, terasa i krovova u kafićima, restoranima i hotelima. Staklena vrata i prozori za pregrađivanje. Više o firmi Perspektiva RB-2010 doo - pokretni stakleni paneli

Adrenalin park Zemlja čuda

Adrenalin parkovi u Novom Sadu i u Bačkom Petrovcu. Zabava za sve generacije. Team building za firme. Porodično druženje uz popust. Proslave dečijih rođendana. Više o firmi Adrenalin park Zemlja čuda

Za kancelariju

Podovi za poslovne prostore

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pri opremanju ili renoviranju poslovnog prostora, potrebno je dodatnu pažnju usmeriti na odabir podnih obloga. Podne obloge za kancelarije mogu biti drugačije od podnih obloga za prodajne salone, ili pak od podnih obloga za banke, proizvodne hale, bolnice... Gaston Floor ponudiće Vam savršeno rešenje baš za Vaš poslovni prostor i obezbediti Vam vrhunske podove.

Podovi za poslovne prostore


Na jednom mestu se obavlja  projektovanje, inženjering i ugradnja podnih i zidnih obloga. Osim toga, uvek dostupne konsultacije i striktno poštovanje zadatih rokova, jedan su od razloga zašto su se mnoge zdravstvene i obrazovne ustanove i sportske hale odlučile upravo za Gaston Floor. Sve obloge su načinjene isključivo od materijala koji ne štete zdravlju, a jednostavne su za održavanje.

Proizvođači koje zastupaju su švedsko-francuski Tarkett, francuski Gerflor i italijanske Mapei.

Od proizvođača Tarkett, firmama su posebno zanimljivi podovi za kancelarijske i poslovne i prostore - izlakirane parketne ploče, laminatni i tekstilni podovi.

Podne obloge za poslovne prostore


Ponudu firme Gerflor čine podovi za bolnice, škole i industrijske objekte - pvc podovi, zidne obloge i sportski podovi (Taraflex).

Firma Mapei se okrenula potrebama bolnicama, industrijskim objektima, radionicama, magacinima, kojima su potrebni epoksidni podovi, kao i hemijski proizvodi za završne proizvode u građevinarstvu.

Sve podne obloge karakteriše komfor, estetika, udobnost, kvalitet, udobnost i lako održavanje. Da bi Vašu kancelariju ili ustanovu krasili idealni podovi za poslovne prostore, kontaktirajte Gaston Floor.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas