Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Neotehnika doo - obojeni metali

Trgovina obojenim metalima i radionica za izradu rezervnih delova od obojenih metala. Obojeni metali: aluminijum, bakar, bronza, mesing, kalaj, cink, olovo. Više o firmi Neotehnika doo - obojeni metali

Centar za obrazovanje Kefalo - SuanPan mentalna aritmetika

Prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Novom Sadu. Mentalna aritmetika i drugi specijalno osmišljeni programi za decu koji bude genija u svakom detetu. Više o firmi Centar za obrazovanje Kefalo -  SuanPan mentalna aritmetika

BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Izrada modernih platnenih pelena, marame za nošenje beba, Mei Tai nosiljke za bebe, zaštitne gaćice, višekratni tuferi za mame doilje, krpice za brisanje. Više o firmi BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Za lakše poslovanje

Plastične čaše i šoljice za degustaciju

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Degustacije pića, koje organizuju proizvođači, uvoznici i prodavci alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafe i ostalih toplih i hladnih napitaka, nezaobilazan su deo promocije proizvoda. Nije svejedno iz čega će Vaši potencijalni kupci probati piće koje proizvodite. Lepe i kvalitetne plastične čaše i šoljice, doprineće da konzumiranje pića bude potpunije.

VirtualniGrad


Firma Cube proizvodi plastične čaše i šoljice za jednokratnu upotrebu, koje su praktične za degustiranje, a pritom i vrlo simpatičnog izgleda.

Plastične čaše za degustaciju doprineće kvalitetu i rezultatu Vaših degustacija. Čaše su male zapremine - 1/2 dl, zbog čega su zgodne za degustiranje pića. Za kompletan doživljaj Vaših potencijalnih kupaca, veoma je bitno da piće bude vidljivo, a ove čaše i to omogućavaju, jer su providne. Posebno su pogodne za degustacije alkoholnih pića. Iako su poznate kao čašice za rakiju, one savršeno služe i za promociju vina, likera, pelinkovca i žestokih pića.

Ukoliko pravite prezentaciju toplih napitaka, koristiće Vam plastične šoljice za kafu, idealne i za toplu čokoladu, čaj ili neku drugu vruću poslasticu. U pakovanjima ima po 12 šoljica.

Organizovanje degustacija pića mora da bude promišljen i unapred isplaniran potez. Konzumenti će uživati još više u Vašem piću, i verovatno poželeti da ga ponovo probaju, ako za serviranje koristite plastične čaše i šoljice za degustaciju firme Cube.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas