Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled. Pedijatar, dečiji alergolog, dečiji dermatolog, dečiji ORL, dečiji ortoped, dečiji endokrinolog.

Dr Zoran Bulatović 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
10
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

16 - 20H

Utorak

16 - 20H

Sreda

16 - 20H

Četvrtak

10 -12H

Petak

16 - 20H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Konstantina Danila 4, Novi Sad

Autobuske linije:

3, 9

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Dr Zoran Bulatović

Ordinacija Dr Zoran Bulatović je u sistemu Wiener Städtische, UNIQA i Generali zdravstvenog osiguranja.

Odabir pedijatra kojem ćete redovno voditi svog mališana treba da prati promišljena odluka i informisanost roditelja. Veoma je važno kome ćete poveriti brigu o zdravlju i pravilnom razvoju Vašeg deteta. Pored stručnosti i iskustva, bitno je da pedijatar ume da se približi deci i da ga najmlađi posećuju bez bojazni.

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović u Novom Sadu postoji od 1992. godine i predstavlja mesto na kojem roditelji pronalaze odgovore na svoja pitanja, a mališani se primaju s osmehom, uz čokoladice i igračke.

Pedijatar dr Zoran Bulatović, kao i njegova kći dr Jelena Stokuća, prate rast i razvoj dece od rođenja do adolescencije.

Pored pedijatara, na raspolaganju su i drugi lekari specijalisti. Kao saradnici, u ordinaciji rade dečiji alergolog – imunolog prim. dr Jelena Tomić, dečiji ortoped dr Vladimir Tomašević, dečiji otorinolaringolog prim. dr Darko Dožić i dečiji dermatolog mr sc. med. dr Anica Radulović.

PEDIJATRIJSKI PREGLED, SAVETOVALIŠTE I LEČENJE

Vaša deca će, prema potrebi, dobiti pregled, lečenje, vakcine, a Vi ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate, kao i savet više. Kroz odrastanje dece dilema je mnogo, a Vi ćete uvek imati kome da se obratite.

  • Pedijatrijski pregled zdrave dece i savetovalište
  • Pedijatrijski pregled bolesne dece i lečenje
  • Vakcinacija dece – prema kalendaru vakcinacije
  • Inhalacija – lečenje respiratornih oboljenja kod dece
PREGLED ALERGOLOGA

Veliki broj dece već u najranijem uzrastu dobije neke alergijske reakcije: crvenilo na koži, ekcem, osip, kijavicu… Tada bi, bez odlaganja, trebalo da se obavi alergološki pregled decei alergo testiranje, kako bi se ustanovilo o kojoj vrsti alergije se radi, te u kojoj meri je ona zastupljena kod deteta. Tek kada se sve to obavi, može da se sprovede adekvatno i delotvornolečenje alergije kod dece. Alergija je bolest koja može da se drži pod kontrolom, ali je veoma važno da se što ranije obrati stručnjaku.

DEČIJI DERMATOLOG

Za bilo kakve probleme sa kožom deteta, možete se obratitti  dečijem dermatologu, koji će obaviti dermatološki pregled deteta i detaljna ispitivanja, te prepisati terapiju koja će smanjiti ili odagnati neprijatne simptome, kao što su svrab, perutanje, crvenilo kože, plikovi, osipi, ekcemi…

ORTOPEDSKI PREGLED DECE I UZ KUKOVA

Prvi pregled ortopeda obavlja se još dok beba ima 6 nedelja, kako bi se na vreme video položaj kičme i kukova i predupredio neki potencijalni problem. Ortopedski pregledi dece, kao i ultrazvuk kukova, obavljaju se po potrebi, kada se posumnja u bilo kakve nepravilnosti kičme, nogu, stopala, kukova. Nakon pregleda, dečiji ortoped će preporučiti adekvatno lečenje ili korišćenje određenog pomagala.

ORL ZA DECU

Nisu retke situacije da dete dobije upalu uha, laringitis, da se žali kako ne čuje dobro, da ima otečene i bolne krajnike… Dešava se i da mališani ubace neki manji predmet u uho ili nos, pa je potrebno vađenje ili ispiranje. Lekar specijalista ORL za decu priskoči će u pomoć u svim nabrojanim situacijama. Najpre će se obaviti ORL pregled deteta, a zatim, u zavisnosti od dijagnoze, lečenje, intervencija ili savetovanje.

DEČIJI ENDOKRINOLOG

Šećerna bolest kod dece, zastoj u rastu ili razvoju, problemi sa viškom kilograma ili neuhranjenost, sve su to poremećaji sa kojima roditelji ne mogu samo da se nose. Pregled endokrinologa ključan je kako bi se došlo do tačne dijagnoze, a potom i do lečenja bolesti ili poremećaja žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Oslonac koji roditelji i mališani nalaze u pedijatrijskoj ordinaciji je nezamenjiv, jer pruža osećaj smirenosti i poverenja i u najkritičnijim situacijama. Koji god zdravstveni problem dete ima, koju god nedoumicu Vi da imate, uvek se možete obratiti ordinaciji Dr Bulatović.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Ana S. 26. јула 2018. 16:44
Vaša ocena

Sigurna sam da moje dete ima dobrog pedijatra. Svaka preporuka za ordinaciju.

Lana M. 26. јула 2018. 16:43
Vaša ocena

Izuzetan pedijatar, vrlo ljubazan i strpljiv sa decom.