Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
  • Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović
Pošaljite poruku firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović Novi Sad

Adresa:
Konstantina Danila 4,
21000 Novi Sad
Radno vreme:
16:00-20:00 radnim danom
10:00-12:00 četvrtkom savetovalište
Telefoni:
021 52...Klik za prikaz celog broja
063 51...Klik za prikaz celog broja

Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled. Pedijatar, dečiji alergolog, dečiji dermatolog, dečiji ORL, dečiji ortoped, dečiji endokrinolog.
Kliknite za veću sliku - Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović
Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović
Kliknite za veću sliku - Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu
Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu
Kliknite za veću sliku - Lečenje dece
Lečenje dece
Kliknite za veću sliku - Savetovalište i vakcinacija dece
Savetovalište i vakcinacija dece
Kliknite za veću sliku - Pedijatrijski pregled
Pedijatrijski pregled
Kliknite za veću sliku - Dečiji dermatolog i alergolog
Dečiji dermatolog i alergolog
Kliknite za veću sliku - Dečiji ortoped i ORL
Dečiji ortoped i ORL
Kliknite za veću sliku - Dečiji endokrinolog
Dečiji endokrinolog

Ordinacija Dr Zoran Bulatović je u sistemu Wiener Städtische, UNIQA i Delta Generali zdravstvenog osiguranja.

Odabir pedijatra kojem ćete redovno voditi svog mališana treba da prati promišljena odluka i informisanost roditelja. Veoma je važno kome ćete poveriti brigu o zdravlju i pravilnom razvoju Vašeg deteta. Pored stručnosti i iskustva, bitno je da pedijatar ume da se približi deci i da ga najmlađi posećuju bez bojazni.

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović u Novom Sadu postoji od 1992. godine i predstavlja mesto na kojem roditelji pronalaze odgovore na svoja pitanja, a mališani se primaju s osmehom, uz čokoladice i igračke.

Pedijatar dr Zoran Bulatović, kao i njegova kći dr Jelena Stokuća, prate rast i razvoj dece od rođenja do adolescencije.

Pored pedijatara, na raspolaganju su i drugi lekari specijalisti. Kao saradnici, u ordinaciji rade dečiji alergolog - imunolog prim. dr Jelena Tomić, dečiji ortoped dr Vladimir Tomašević, dečiji endokrinolog prof. dr Dragan Katanić, dečiji otorinolaringolog prim. dr Darko Dožić i dečiji dermatolog mr sc. med. dr Anica Radulović.


PEDIJATRIJSKI PREGLED, SAVETOVALIŠTE I LEČENJE

Vaša deca će, prema potrebi, dobiti pregled, lečenje, vakcine, a Vi ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate, kao i savet više. Kroz odrastanje dece dilema je mnogo, a Vi ćete uvek imati kome da se obratite.

  • Pedijatrijski pregled zdrave dece i savetovalište
  • Pedijatrijski pregled bolesne dece i lečenje
  • Vakcinacija dece - prema kalendaru vakcinacije
  • Inhalacija - lečenje respiratornih oboljenja kod dece


PREGLED ALERGOLOGA

Veliki broj dece već u najranijem uzrastu dobije neke alergijske reakcije: crvenilo na koži, ekcem, osip, kijavicu... Tada bi, bez odlaganja, trebalo da se obavi alergološki pregled dece i alergo testiranje, kako bi se ustanovilo o kojoj vrsti alergije se radi, te u kojoj meri je ona zastupljena kod deteta. Tek kada se sve to obavi, može da se sprovede adekvatno i delotvorno lečenje alergije kod dece. Alergija je bolest koja može da se drži pod kontrolom, ali je veoma važno da se što ranije obrati stručnjaku.


DEČIJI DERMATOLOG

Za bilo kakve probleme sa kožom deteta, možete se obratitti  dečijem dermatologu, koji će obaviti dermatološki pregled deteta i detaljna ispitivanja, te prepisati terapiju koja će smanjiti ili odagnati neprijatne simptome, kao što su svrab, perutanje, crvenilo kože, plikovi, osipi, ekcemi...


ORTOPEDSKI PREGLED DECE I UZ KUKOVA

Prvi pregled ortopeda obavlja se još dok beba ima 6 nedelja, kako bi se na vreme video položaj kičme i kukova i predupredio neki potencijalni problem. Ortopedski pregledi dece, kao i ultrazvuk kukova, obavljaju se po potrebi, kada se posumnja u bilo kakve nepravilnosti kičme, nogu, stopala, kukova. Nakon pregleda, dečiji ortoped će preporučiti adekvatno lečenje ili korišćenje određenog pomagala.


ORL ZA DECU

Nisu retke situacije da dete dobije upalu uha, laringitis, da se žali kako ne čuje dobro, da ima otečene i bolne krajnike... Dešava se i da mališani ubace neki manji predmet u uho ili nos, pa je potrebno vađenje ili ispiranje. Lekar specijalista ORL za decu priskoči će u pomoć u svim nabrojanim situacijama. Najpre će se obaviti ORL pregled deteta, a zatim, u zavisnosti od dijagnoze, lečenje, intervencija ili savetovanje.


DEČIJI ENDOKRINOLOG

Šećerna bolest kod dece, zastoj u rastu ili razvoju, problemi sa viškom kilograma ili neuhranjenost, sve su to poremećaji sa kojima roditelji ne mogu samo da se nose. Pregled endokrinologa ključan je kako bi se došlo do tačne dijagnoze, a potom i do lečenja bolesti ili poremećaja žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Oslonac koji roditelji i mališani nalaze u pedijatrijskoj ordinaciji je nezamenjiv, jer pruža osećaj smirenosti i poverenja i u najkritičnijim situacijama. Koji god zdravstveni problem dete ima, koju god nedoumicu Vi da imate, uvek se možete obratiti ordinaciji Dr Bulatović.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 87
Ukupno: 5503
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas