Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bourjois - kozmetički salon

Kozmetički tretmani, lečenje akni, čišćenje lica bez bola i crvenila, tretmani protiv bora, nega lica i tela, masaža, mezoterapija, uvećanje usana, botox. Više o firmi Bourjois - kozmetički salon

ChikeNS - najbolji komadi piletine u gradu

Novootvoren lokal u ulici Braće Ribnikar nudi sveže pripremljenu piletinu na Vaše omiljene načine: pileći bataci, pileće belo, pileći štapići, pileće salate. Više o firmi ChikeNS - najbolji komadi piletine u gradu

Dečija igraonica i rođendaonica Lilihip

Rođendaonice Novi Sad - Dečija igraonica i rođendaonica Lilihip, na Detelinari. Prostrana igraonica za malu i veliku decu. Rođendani sa aktivnom animacijom. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Lilihip

Za lakše poslovanje

Pauze za ručak u kineskom restoranu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Volite kineska jela, slana i slatka i rado ih konzumirate? Iskoristite pauzu za ručak i posetite kineski restoran na sjajnoj lokaciji u Novom Sadu – na Bulevaru Oslobođenja 133, prekoputa NIS-a, u blizini TC Merkator. Ukoliko ne želite da izlazite iz kancelarije zbog hrane, ona će Vam stići na željenu adresu, a dostava kineske hrane je besplatna za područje grada!

Kineski restoran 88 u Novom Sadu


Kineski restoran 88 omogućava Vam slasnu i veselu pauzu, posle koje će radne obaveze biti lakše. Povoljne cene kineske hrane doprinose da odlazak u restoran ne bude samo retka privilegija, već svakodnevnica.

Vašim nepcima nesumnjivo će prijati čuvene kineske supe, komadići mesa preliveni zanimljivim sosevima, pirinač na nekoliko načina, morski plodovi na kineski način, laka vegetarijanska jela i neodoljivi egzotični slatkiši. Da li ćete odabrati proverene, dobro poznate kombinacje ili ćete isprobati nešto novo, izbor je na Vama. Ponuda jela je velika, a u svakom od njih primamiće Vas dah istoka.

Kineski restoran 88 takođe je savršen izbor za poslovne sastanke ili kafe-pauze sa kolegama. Veliki izbor pića i prijatan ambijent učiniće da obrok u restoranu postane omiljeni deo Vašeg radnog dana! Dostupnost wireless interneta obradovaće i one koji se teškom mukom odvajaju od posla.

Nije potrebno mnogo da bi se jedan radni dan učinio lepšim. Opuštena atmosfera, čašica razgovora i kvalitetna kineska hrana od svežih namirnica uneće nov kvalitet u Vaš poslovni raspored. Da biste uživali u izuzetnim ukusima kineske hrane, posetite ili pozovite kineski restoran 88.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas