Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Miteks Ns - reklamne majice

Reklamne majice, kačketi i duksevi. Sito štampa na tekstilu, izrada veza na tekstilu. Proizvodnja dresova, sublimaciona štampa na sportskim dresovima. Više o firmi Miteks Ns - reklamne majice

Salon kupatila H20 - Pro Trade doo

Najveći salon kupatila u Novom Sadu. Oprema za kupatila, keramičke pločice, granitna keramika, kupatilski nameštaj. Hidromasažne kade i kabine, vodokotlići. Više o firmi Salon kupatila H20 - Pro Trade doo

Clair doo - konjička i stočarska oprema

Oprema za konjarstvo: prodaja opreme za konje i jahače, zaprežna oprema, pribor za negu. Oprema za stočarstvo, električne ograde. Mesarska oprema. Više o firmi Clair doo - konjička i stočarska oprema

Ostale usluge

Ostale usluge agencije VirtualniGrad

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Portal VirtualniGrad je više od 15 godina sa vama i pomaže vam da predstavite svoje poslovanje na online tržištu, kao i da ciljni kupci dođu do vas. Pored podrške koju dobijate od nas kroz Članstvo u Privredi VirtualnogGrada, usluge koje takođe radimo za Vas su: Izrada sajtova, Facebook marketing, Google Adwords oglašavanje, Copywriting, Web i grafički dizajn. Iza svake od ovih usluga stoje profesionalci agencije VirtualniGrad, sa višegodišnjim iskustvom iz svoje oblasti.
 
Izrada sajtova, VirtualniGrad
 

IZRADA WEB SAJTOVA
 
Za vas izrađujemo  web sajtove, po najnovijim standardima, koji će doprineti boljem imidžu vaše firme i vašem boljem poslovanju. Sajtovi su pregledni, dinamični, responzivni (prilagođeni svim uređajima: tapletima, pametnim telefonima), optimizovani za sve pretraživače (pogotovo za Google), kako bi vaš kupac dobio pravu informaciju u pravo vreme. Sajtovi su dizajnirani u skladu sa vašom poslovnom politikom, a mogu biti i višejezični. Usluga izrade sajtova po potrebi podrazumeva i fotografisanje i obradu fotografija, kao i pisanje tekstova, uz podršku našeg profesionalnog copywritera.
 
U cenu izrade sajta je uračunato održavanje i tehnička podrška sajta, kao i hosting i domen za prvih godinu dana, svaka sledeća godina se plaća po simboličnoj ceni.
 
Sajtovi koje smo napravili 15 godina unazad govore više od svake reči. Rado ćemo vam ih pokazati. Više detalja koje podrazumeva izrada sajta, cene i kontakt potražite na stranici Izrada web sajta.
 
Vođenje Facebook stranica, VirtualniGrad


FACEBOOK MARKETING
 
Facebook je postao tržište bez premca i vaša ciljna grupa se nesumnjivo nalazi na ovoj društvenoj mreži. Kako bi se postigao rezultat koji vredi, vođenje Facebook stranice firme ili brenda mora biti pažljivo osmišljeno, strateški planirano i realizovano u skladu sa tim planom. Mi vam nudimo kompletnu uslugu, od istraživanja tržišta, preko kreiranja postova, do izveštaja posećenosti.
 
Profesionalno vođenje Facebook stranica koje obavljamo za vas podrazumeva:
 
 • Kreiranje i optimizacija profilne stranice kompanije 
 • Kreiranje oglasa i demografsko ciljanje korisnika 
 • Osvežavanje baze reklamnih poruka na svakodnevnom nivou 
 • Postavljanje sadržaja na Vašu stranicu 
 • Interakcija sa posetiocima stranice 
 • Analitika 
Ukoliko vas zanima Facebook marketing, cene ove usluge i koristi koje dobijate ako nam poverite ovu uslugu, pogledajte stranicu Facebook marketing.
 
Copywriting, VirtualniGrad
 

COPYWRITING
 
Reklamni tekst treba da je uobličen baš tako da postigne maksimalni efekat, u vidu dobrog utiska kod klijenta, koji će poželeti da vas kontaktira ili kupi od vas. Kako? Naši iskusni copywriteri to znaju. 
 
U ovoj oblasti, nudimo vam:
 • Pisanje tekstova za web sajtove (uz SEO optimizaciju  za pretraživače)
 • Pisanje PR tekstova
 • Pisanje blogova i novinarskih članaka
 • Pisanje oglasa
 • Pisanje promotivnih slogana i stihova
 • Pisanje tekstova za brošure ili kataloge
 • Pisanje saopštenja za javnost i dopisa medijima
 • Pisanje FB postova
Proverite zašto je našem timu kopirajtera stekao poverenje više stotina uspešnih firmi, različitih delatnosti. Više informacija saznajte na stranici Copywriting - kreativno pisanje reklamnih tekstova.
 
Web i grafički dizajn, VirtualniGrad
 

WEB I GRAFIČKI DIZAJN
 
Dizajn vaše poslovne prezentacije na internetu, kao i dizajn kompletne vizuelne prezentacije vaše firme, prepustite iskusnom timu web i grafičkih dizajnera agencije VirtualniGrad.
Naše usluge iz ove oblasti su:
 • Izrada dizajna sajta i njegova prilagodljivost svim internet uređajima 
 • Kodiranje stanica web sajta po najnovijim standardima
 • Obrada fotografija i piprema materijala za web sajt
 • Redizajn postojećeg sajta
 • Baneri i oglašavanje na portalima/sajtovima
 • Dizajn i izrada newsletter-a
 • Izrada listajućeg kataloga tzv. Flipping prikaz kataloga
 • Izrada kompletne vizuelne prezentacije Vaše firme: logotip / logo, vizit karta, memorandum, brošura, katalog, flajeri, plakati


Za više informacija na ovu temu, posetite stranicu Web i grafički dizajn.

Google kampanja, VirtualniGrad

 
GOOGLE ADWORDS OGLAŠAVANJE
 
Google AdWords oglašavanje podrazumeva sistem plaćenih oglasa, odnos broja klikova i budžeta, uloženih sredstava i posete koja je precizno targetirana po lokaciji kod koga se Vaš oglas pojavljuje samo za ključnu reč/frazu koju odaberete. Google oglasi koriste se od strane miliona korisnika i predstavljaju najbitniji segment finansiranja Google korporacije, a Google AdWords oglasi su njihov najbitniji marketinški produkt. 
 
Ukoliko Vas zanima Google kampanja, koju će da vodi profesionalan tim, sa ciljem da za Vas ostvari maksimalnu konverziju i za kratko vreme poveća ciljanu posetu, agencija VirtualniGrad (kao ovlašćeni Google partner) je pravi partner za Vas.
 
Ako želite detaljnije da se upoznate sa ovom ponudom ili Vas zanimaju cene Googl oglasa, kliknite na stranicu Google AdWords oglašavanje.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas