Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

K&H Dental doo

Zubotehnički i stomatološki materijal, aparati za zubotehničke laboratorije, opremanje, nabavka, ugradnja, montaža i servis opreme, obuka za početnike. Više o firmi K&H Dental doo

Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođe, knjigovodstvo za STR i SZTR, ugostiteljstvo, trgovinu, zanatstvo, udruženja građana. Izrada kalkulacija, obračun poreza. Više o firmi Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Za lakše poslovanje

Osnivanje radnje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Planirate otvaranje samostalne radnje i u fazi ste prikupljanja informacija o potrebnoj papirologiji, uplatama, podnošenjima zahteva? Ne dajte se obeshrabriti, jer će Vam savete, a ako zatreba i konkretnu pomoć, pružiti knjigovodstvena agencija Tefter - podrška u osnivanju i vođenju posla.

Osnivanje radnje


Prijava o osnivanju se obavlja elektronskim putem direktno na sajtu APR, i taj deo se obavlja zajedno sa agencijom Tefter. Nakon sto APR prihvati prijavu (oko 5 min) šalje Vam potvrdu o tome, potpišu se dve kopije prijave i sa uplatnicom i kopijom LK, Tefter šalje dokumentaciju u APR.

Po dobijanju rešenja u kojem se, po novom, dobija i PIB kao i sama potvrda o PIBu, pravite pečat i dolazite u Tefter da se formira zahtev za dobijanje potvrde o PIB-u od Poreske Uprave. Nakon dobijanja PIB-a, a u dogovoru s Vama, može se izvršiti predaja obrasca za prijavu preduzetnika u sistem PDV-a, kao i obrazac PPDG-1 za obračun akontacije poreza na dobit i ostalih dažbina. Vaše je da posle toga samo otvorite tekući račun kod poslovne banke koju sami izaberete i da krenete sa poslom.

Ukoliko Vam trebaju profesionalni saveti ili usluge knjigovodstvene agencije za osnivanje samostalne radnje, kontaktirajte Tefter.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas