Ordinacija opšte medicine. Kompletan pregled, kontrola pritiska, provera šećera, ispiranje uha, injekciona terapija, opšti pregled sa laboratorijom za odrasle.

Porodični lekar Slavica 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET
Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Porodični lekar Slavica

U vremenu u kojem živimo brzo, razmišljamo brzo, kada nam se život ispuni sa bezbroj obaveza koje ne možemo postići, da li u tom trenutku mislimo o našem zdravlju i šta se događa u našem telu?

Bol u glavi, vratnom delu, stomaku, povišen krvni pritisak, mala prehlada koja nam se učini prolaznom, da li  sve to prepustimo slučaju da će proći, ili odemo kod lekara. U većini slučajeva sve te simptome zanemarimo i kada se osećamo malo bolje nastavimo sa svakodnevnim aktivnostima.

Za rešenje Vaših zdravstvenih tegoba pobrinuće se Ordinacija opšte prakse Porodični lekar Slavica. Osnivač ordinacije je dr Slavica Berar. Dr Slavica je lekar opšte medicine, koja će Vas srdačno primiti, i omogućiti da se prijatno osećate u njenoj maloj i savremeno opremljenoj ordinaciji.

Dr Slavica Berar, je uvek tu da odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice, a ujedno i da da stručni savet i da uz njenu saradnju zajedno dođete do željenih rezultata.

Ordinacija opšte prakse Slavica – ciljevi

•    Pružanje blagovremene i kompletne medicinske usluge pacijentu iz oblasti opšte medicine, kako kvalitetne tako i profesionalne usluge

•    Primena terapije u skladu sa savremenim medicinskim doktrinama

•    Dostupnost pacijentima u svakom trenutku u ordinaciji, kućnim uslovima, putem telefona i interneta

•    U cilju promovisanja prevencije ranog otkrivanja bolesti, podržavamo pokretanje svih aktivnosti i edukaciju stanovništa

PREGLED LEKARA U ORDINACIJI

Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica pruža sve vrste kompletnog pregleda.

  • kontrola pritiska provera šećera
  • ispiranje uha
  • injekciona terapija
  • opšti pregled sa laboratorijom za odrasle
  • EKG pregled lekara opšte prakse
  • pregled oftalmoskopom lekara opšte prakse
  • tumačenje rezultata i savet
  • ultrazvuk abdomena
  • tretmani estetske i antiaging medicine

Za klasičan fizički pregled i dijagnozu stanja bolesti u opštoj medicini lekar koristi stetoskop odnosno slušalice. Lekar primarne zdravstvene zaštite takođe tumači laboratorijske analize, propisuje medikamentozne terapije kao i davanje saveta, samostalno daje injekcije, ispira uši i uklanja strana tela ispod kapaka.

Dr Slavica Berar

Dr Slavica Berar, dijagnostikuje i druge bolesti, i u stalnoj je saradnji sa ostalim specijalistima pedijatrije, ginekologije i ostalim specijalistima sekundarne i tercijalne zdravstvene zaštite.

Nažalost, postoje bolesti koje mogu ozbiljno da naruše naše zdravlje, i ukoliko ih na vreme ne otkrijemo i ne lečimo posledice mogu biti veoma ozbiljne. S toga je veoma važno redovno posećivati svoje lekare, sa njima razgovarati i reći ukoliko imate neki zdravstveni problem. Imati poverenja u svog lekara i biti otvoren u razgovoru sa njim je jedan korak to izlečenja. Redovni sistematski pregledi su veoma važni u očuvanju zdravlja, i stoga je dobro uraditi sistematski pregled jednom u dve godine.

Neke od bolesti se veoma teško  prepoznaju, jer najčešće nemaju prvih pravih simptoma, pa se nažalost otkriju u kasnijoj fazi. Zato su redovni odlasci kod lekara, kontrole i savet  lekara opšte prakse od velikog značaja.

Povišen krvni pritisak, bolesti srca i krvnih sudova, hronična plućna oboljenja i tumori kao što je rak pluća, rak grlića materice, rak dojke, rak prostate, rak debelog creva, su najčešće bolesti koje ugrožavaju naše zdravlje pa i život.

Ultrazvuk abdomena

Jedna od osnovnih i nezaobilaznih dijagnostičkih metoda u savremenoj medicini je ultrazvuk abdomena, koja pruža dragocne informcije o stanju unutrašnjih organa stomaka. Ukoliko imate bol u trbuhu, upalu i promene na žučnoj kesi i bubrezima, promene oboljenja na jetri, nekih zaraznih oboljenja, obavite preventivni ultrazvučni pregled abdomena kod lekara opšte medicine.

Ultrazvuk abdomena ima veliku primenu u dijagnostici oboljenja jetre i predstavlja metodu prvog izbora u ispitivanju pacijenta sa sumnjom na opstruktivnu žuticu. Takođe može se  odrediti veličina jetre, oblik, položaj, sagledati njenu strukturu i otkriti postojanje tumora.

Ultrazvučnim pregledom adbomena može se posmatrati i mokraćna bešika i otkriti niz oboljenja, počev od kamenaca, krvnih koaguluma, tumora…

Tretmani estetske i antiaging medicine

Hijaluronski fileri poslednjih godina postali su zlatni standard u nehirurškim estetskim procedurama. Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu kože gde učestvuje u izgradnji vanćelijskog prostora i ima vrlo važnu ulogu u metabolizmu vode. Ubrizgavanjem filera hijaluronske kiseline zapravo samo nadoknađujemo ono što koži nedostaje tj. ono što je vremenom izgubila.

Kome su namenjeni hijaluronski fileri?

  • Osobama sa prvim znacima starenja (fine linije) u sprečavanju produbljivanja bora
  • Osobama sa formiranim borama (na čelu, između obrva, oko očiju, oko usana, na vratu)
  • Kod izraženih nazolabijalnih brazdi
  • Kod uvećanja usana
  • Kod uvećanja jagodica
  • Za nehirurški face lift

U Ordinaciji opšte prakse Porodični lekar Slavica pomoćiće vam kod svih problema sa zdravljem.

Dr Slavica Berar Vam je na raspolaganju u svim terminima kada to vama najviše odgovara, a preglede radi i u ordinaciji i u kućnim uslovima. Takođe, preglede možete zakazati putem telefona i internetom.

Dr Slavica Berar Vam iz svoje ordinacije Porodični lekar Slavica poručuje da je zdravlje najvažnija stvar koju posedujemo, zato o njemu treba brinuti i negovati ga.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nebojša 13. августа 2018. 18:14
Vaša ocena

Super ordinacija, najbolji ste u gradu! Svaka preporuka.

Ana Marija 13. августа 2018. 18:13
Vaša ocena

Divna doktorica, vrlo savesna i odgovorna. 🙂