Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dunav - hotel i restoran

Hotel i restoran na obali Dunava, riblja čarda i pristanište, turističke ture, smeštaj i prenoćište, organizacija i sale za poslovne ručkove, proslave i svadbe. Više o firmi Dunav - hotel i restoran

Educons univerzitet

EDUCONS, Fakultet za uslužni biznis-FABUS, menadžment i usluge, Fakultet poslovne ekonomije, Fakultet zaštite životne sredine i Akademija klasičnog slikarstva. Više o firmi Educons univerzitet

Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica

Ordinacija opšte medicine. Kompletan pregled, kontrola pritiska, provera šećera, ispiranje uha, injekciona terapija, opšti pregled sa laboratorijom za odrasle. Više o firmi Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica

Za porodicu

Optičar optometrista - priznato zanimanje u svetu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nakon završene osnovne škole potrebno je doneti važnu životnu odluku. Potrebno je odabrati budući poziv od kojeg zavisi mogućnost nalaženja dobrog posla. Za mnoge mlade ljude ovo je velika odluka u životu i zato im treba pomoći. Odabrati pravo zanimanje predstavlja poteškoće i roditeljima i deci. Zanimanja su različita i zato ih treba pažljivo birati. Prva privatna srednja stručna optičarska škola Pašćan u Novom Sadu ove školske 2017/2018.godine vrši upis učenika na četvorogodišnje obrazovanje redovnih i vanrednih učenika za zvanje tehničara optike i optičara optometriste.
 


U svom nastavnom programu škola nudu sledeće profile:

  • Mehančar optike – III stepen
  • Tehničar optike – IV stepen
  • Optičar optometrista – V stepen

Optičar optometrista – je V stepen obrazovanja, i namenjen je tehničarima optike koji žele da se specijalizuju u okviru struke. Ovakva vrsta specijalizacije je jedinstvena u jugozapadnoj Evropi, traje godinu dana i daje visok nivo znanja iz oblasti optičarskog posla.
 


Škola nudi mogućnost vanrednog školovanja, dokvalifikacije i prekvalifikacije. Nastava se odvija u moderno opremljenim učionicama i kabinetima, a nastavni kadar je visoko stručan i obrazovan. Praktična nastava odvija se u okviru škole i u postojećim optičarskim radnjama optike Pašćan u Novom Sadu, čiji je vlasnik i predavač praktične nastave Siniša Pašćan.
 


Zvanje optičar optometrista priznato je svuda u svetu, a interesovanje za školu Pašćan izuzetno je veliko iz bivišh republika i stranih država.

Ukoliko niste izabrali vaše životno zanimanje, škola Pašćan vam može pomoći u tome. Profesija optičara upravo je za one koji se osećaju posebnim. A posebni budite upravo baš vi!

UPIS JE U TOKU!  Izaberite svetski priznato zanimanje optičar optometrista, zanimanje budućnosti i posao koji je profitabilan, a uspeh i znanje zagarantovano. Više informacija i kontakt telefon pogledajte na prezentaciji Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas