Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Stolarska radionica Adamović nameštaj

Adresa: Emila Čakre 15, 21203Veternik
Telefon: 021 82 39 90; 063 59 70 87OPREMANJE I UREĐENJE POSLOVNOG PROSTORA

Za razliku od domova, u kojima boravimo i čija je svrha uživanje i ugođaj isključivo za nas, hoteli, restorani, kafići, klubovi, spa centri su namenjeni gostima različitih potreba i senzibiliteta, pa je potrebno angažovati nekoga ko može da nam pomogne da pomirimo sve razlike među izbirljivim i zahtevnim klijentima i kreiramo prostor u kojem će svako od njih naći svoj razlog za dobro raspoloženje.

Opremanje i uređenje hotela, restorana, kafića, klubova i kancelarija


Opremanje i uređenje hotela, restorana, kafića, klubova, salona i kancelarija uglavnom traje dugo, sa gomilom prepravki, neispunjenih rokova izrade i na kraju, možda čak i Vašim nezadovoljstvom urađenim poslom. Da biste izbegli dodatne troškove, gubitak poslova i klijenata, uvek se trudite da izaberete onoga ko, pre svega, odgovori konkretno na sva Vaša pitanja, ponudi nekoliko rešenja i definiše rokove izrade. I budite sigurni da se sve što je dogovoreno izrađuje na jednom mestu, tj. da je ponuda stolarske radionice zaokružena i da ne morate da razmišljate o nekom trećem licu koje možda neće uraditi svoj posao na vreme.
Sve što Vam je potrebno nudi Vam stolarska radionica Adamović nameštaj. Ako ste kojom prilikom već čuli za njihova umeća, onda znate zašto su ostali uspešni ljudi poverili opremanje i uređenje poslovnog prostora upravo njima.

Stolari ove radionice savladali su izradu svih stolarskih proizvoda, bilo da je u pitanju drvo, medijapan ili iverica. Zato mogu da Vam ponude ono što ste do sada bezuspešno tražili kao što je izrada nameštaja za kafiće, klubove, hotele, prodavnice, salone:

  • separei, stepeništa i gazišta, šankovi, stolice i stolovi
  • kreveti, komode, noćni stočići, police
  • izrada i montaža vrata i prozora
  • vitrine i pultovi


Neka prostor za Vaše klijente jasno govori o Vašoj brizi za njih, kao i o Vašem ukusu i stilu. Detaljnije informacije o tome kako možete na najlakši i najbrži način doći do novih klijenata i dodatno obradovati stare klijente, pružiće Vam stolarska radionica Adamović nameštaj.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas