Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dekorativa keramika - veleprodaja keramike

Veleprodaja keramike: keramičke pločice, mozaici, urezivanje pločica, reklama na pločicama, dekori i listele. Obrada i uslužno sečenje keramičkih pločica. Više o firmi Dekorativa keramika - veleprodaja keramike

MD Profesional & Co doo

Održavanje higijene i čistoće u zgradama, krečenje ulaza, bravarija. Ugradnja video nadzora, alarma, interfona. Fizičko i tehničko obezbeđenje lica i objekata. Više o firmi MD Profesional & Co doo

Kvantna medicina Dr Glendža

Kvantna medicina u Novom Sadu. Biorezonantna dijagnostika i terapija, lečenje kvantnom medicinom, bio rezonantni skener, pregled i analiza stanja svih organa. Više o firmi Kvantna medicina Dr Glendža

Za lakše poslovanje

Oprema za masažu u Alexandar cosmetics-u

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Posao masera je uspešan i unosan samo onda kada uložite dovoljno truda, znanja i energije, kako biste klijentima pružili maksimum. Ipak, to nije dovoljno. Kvalitetna i postojana oprema za masažu neophodna je, kako za udobnost i potpuno zadovoljstvo Vaših klijenata, tako i za Vaš lakši i prijatniji rad. Veleprodaja Alexandar cosmetics i u ovom segmentu nudi samo najbolje.

Stolovi za masažu, oprema za masažu


Kreveti za masažu

Budući da spadaju u najvažniju opremu, u prodaji su kreveti za masažu različitih vrsta i dimenzija. Archer Deluxe je najjači i najizdržljiviji krevet za masažu, sadrži brojne dodatke (jastučići i nasloni) i omogućava maksimalnu udobnost klijenta i tehničara. Pored njega, tu su i drugi modeli koji su stabilni, praktični i moderni.

Vulkansko kamenje za masažu


Vulkansko kamenje za masažu

Masaža vulkanskim kamenjem postala je izuzetno popularna poslednjih godina, s obzirom da toplota zagrejanog bazalt kamena prodire duboko u tkivo i pomaže pri opuštanju zategnutih i zgrčenih mišića. Nabavite set vulkanskog kamenja za masažu Hot stone massage (12, 20, 35, 45 ili 64 komada), od kojih je svaki namenjen za određeni deo tela. Uz set dobijate i uputstvo pripreme kamenja za masažu.


Grejač vulkanskog kamenja

Vulkansko kamenje za masažu najlakše ćete koristiti uz profesionalni grejač kamenja, a u Alexandru postoji nekoliko varijanti, u zavisnosti od broja kamenja koje možete zagrejati. Karakteriše ih mogućnost podešavanja temperature i velike ručke koje za bezbedno premeštanje, se ne zagrevaju.

Ulje za masažu


Ulje za masažu

Najbolje rezultate ćete postići korišćenjem profesionalnog ulja za masažu. CHEMCO Spa Aromatherapy je linija proizvoda osmišljena da zadovolji potrebe profesionalaca. Ulje za masažu sadrži esencijalna ulja i lekovita bilja koja hrane kožu i čula, pružaju osećaj relaksacije. CHEMCO ulje za masažu olakšava posao, a možete odabrati eterična ulja lavande, ruže, mandarine, mente i eukaliptusa.

U veleprodaji se nalaze i mnogi drugi proizvodi koji su dobrodošli u salonima masaže: grejači peškira, magični grejači za tretmane leđa, ramena i vrata, gel za masažu Hot and cold (hladno-topla kompresa), kozmetičke police za odlaganje pribora itd.

Kako bi i Vaš posao unapredila vrhunska oprema za masažu, kontaktirajte Alexandar cosmetics.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas