Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dekorativa keramika - veleprodaja keramike

Veleprodaja keramike: keramičke pločice, mozaici, urezivanje pločica, reklama na pločicama, dekori i listele. Obrada i uslužno sečenje keramičkih pločica. Više o firmi Dekorativa keramika - veleprodaja keramike

Floorexperts doo - prodaja podnih obloga

Veleprodaja i maloprodaja podnih obloga – gotovih parketa, laminata, plute i linoleuma – i pratećih materijala. Preko 400 vrsta podova sa svih kontinenata. Više o firmi Floorexperts doo - prodaja podnih obloga

Specijalna oftalmološka bolnica Vidar - Orasis Swiss

Novo - skidanje dioptrije od -15 do +5 laserom. Hirurgija katarakte, operacija glaukoma, laser i operacije mrežnjače. Lečenje svih vrsta očnih bolesti. Više o firmi Specijalna oftalmološka bolnica Vidar - Orasis Swiss

Za kuću i stan

Oprema za kupatila - keramičke pločice, kade i tuš kabine

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nema osobe koja ne bi volela da svaka prostorija u stanu ili kući izgleda bezmalo savršeno. Ponekad je to nemoguće bez basnoslovnih ulaganja, a ponekad je potrebno zaista malo da bi prostor u kojem boravite bio osvežen. Prostorija koja se najviše troši jeste kupatilo. Količina vode i para koje svakodnevno zapljuskuju tu prostoriju čine da pločice polako gube svoj sjaj, kada ili tuš kabina su na udaru kamenca, zavesa se haba, a daska na WC šolji postaje sve klimavija. Sve ovo predstavlja potencijalne opasnosti, a dodatno je nezgodno, ukoliko imate malo dete u kući. Klizava posla. Ali, malo je potrebno da ulepšate i zaštitite ovaj prostor: oprema za kupatila Pro Trade.

Dekorativne bordure, italijanske pločice, keramičke i granitne


Evo nekoliko predloga za estetski dojam. Dovoljno je da izaberete keramičke ili granitne pločice za kupatila. Salon kupatila Pro Trade će, prema postojećem rasporedu, funkcionalnostima i bojama u Vašem kupatilu, odrediti koje pločice će najbolje ukrasiti prostor. Vaš izbor mogu da budu italijanske, španske, egipatske ili kineske pločice, kao i kombinacije boja pločica, i dekorativne bordure.

Zamislite da izbijete jedan red Vaših starih pločica i, umesto njega, postavite jedan red novih, egzotičnih, klasičnih, jednobojnih, šarenih, ma kako god, pločica... Interesantno deluje, zar ne? A, ukoliko je potrebno kompletno renoviranje kupatila, tek onda možete dati mašti na volju.

Hidromasažne kade, kabine, tuš, kupatilski nameštaj


Možda ste od onih koji vole dugo da se opuštaju pod mlazom vode. Zašto sebi ne učiniti taj užitak? Hidromasažne kabine ili kade, hidromasažni stubovi i tuš paneli obezbediće Vam potrebnu relaksaciju nakon napornog dana, a ne morate da brinete kada kupate dete da će se okliznuti i povrediti, obzirom da su izrađene od najkvalitetnijih materijala koji tek nakon godina i godina korišćenja polako počinju da gube svoja svojstva. Sigurno je da će i za klince kupanje u ovakvoj kabini biti doživljaj, a ne uobičajena muka.

Osim ovoga, tu je još niz stvari koje Vam omogućavaju lagodniji boravak u ovom prostoru. Kupatilski nameštaj, kao što su ormarići, elementi i ogledala, držači za peškire ili držači zavesa, zanimljivog i funkcionalnog dizajna će ulepšati ove odaje u kojima se, kao na filmu, opuštate zavaljeni u penušavu kadu, uz dobro vino ili, pak, ulepšavate za večernji izlazak, ili, Vama verovatno najzanimljivije, zajedno sa detetom pravite vodenu žurku gde se prskate, pevate i igrate.

Oprema za kupatila – keramičke pločice, kade i tuš kabine nalaze se u vodenom svetu Pro Trade-a. 
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas