Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad

Dve odvojene rođendaonice sa dvorištem za proslave dečijih rođendana. Novootvorena letnja igraonica sa dvorištem, u Novom Sadu, na Telepu. Kafići za roditelje. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad

Stomatološka ordinacija Rose Dent

Stomatološke usluge.Implantologija, oralna hirurgija, lečenje paradontopatije, mobilna i fiksna protetika, dečija stomatologija, konzervativna stomatologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Rose Dent

Hobi i sport

Vivog oprema za kućne ljubimce na popustu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kao što Vaši četvoronožni prijatelji zahtevaju punu pažnju, takođe zahtevaju i opremu koja im je potrebna za boravak u kući, stanu, dvorištu ili na ulici. Ako ste se već odlučili da imate psa ili mačku kraj sebe, obezbedite im kvalitetan život, sa francuskom robom vrhunskog kvaliteta.

Oprema za kućne ljubimce na popustu Pet shop Zoovet


Pet shop Zoovet, do kraja septembra ima popust od 15 % na sve Vivog proizvode i to Vam je prilika da svog malog prijatelja obradujete nekom lepom i korisnom stvarčicom.

Oprema za kućne ljubimce na popustu Pet shop Zoovet


U ponudi je neodoljiva paleta novih povodaca, ogrlica, četaka, igračaka za životinje i ležaljki u jesenjim i zimskim varijantama, samo za Vaše ljubimce. Obezbedite moderne fontane sa vodom, koje imaju filtere i omogućavaju Vašoj kuci ili maci, uvek svežu i čistu vodu. Tu su i kavezi za transport, grebalice za Vaše mace i još mnogo, mnogo toga. Dođite i uverite se.

Vivog oprema za kućne ljubimce na popustu u Pet shopu Zoovet, je prilika da usrećite Vašeg ljubimca i da uživate zajedno.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas