Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Britannica - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi za decu i odrasle svih nivoa znanja, business English, priprema za sticanje Cambridge diploma. Školska biblioteka i čitaonica. Više o firmi Britannica - škola engleskog jezika

Mds-Comp - agencija za čišćenje objekata

Agencija za čišćenje objekata, dnevno i mesečno pranje i održavanje higijene poslovnih i stambenih prostora. Čišćenje podnih obloga, tepiha i nameštaja. Više o firmi Mds-Comp - agencija za čišćenje objekata

Victory Still str - kuhinjska i kupatilska galanterija

Prodaja opreme za kuhinje i kupatila u Novom Sadu. Oprema za kuhinje i kupatila po najnižim cenama: sudopere, slavine, aspiratori, bojleri, kupatilski elementi. Više o firmi Victory Still str - kuhinjska i kupatilska galanterija

Hobi i sport

Opel Insignia - auto sa najboljim ocenama za kvalitet

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Odabir i kupovina automobila zahtevaju izuzetno složene odluke. Mnogo je karakteristika koje se uzimaju u obzir. Jačina motora, kvalitet izrade, spoljašnji i unutrašnji dizajn, osećaj tokom vožnje, cena. Sve najbolje karakteristike na jednom mestu, ponudiće Vam jedan od najlepših modela ikada - Opel Insignia. Spoj nemačkog kvaliteta, modernog, atraktivnog dizajna i izuzetne lepote vožnje.

Opel Insignia - auto sa najboljim ocenama za kvalitet
Opel Insignia - auto sa najboljim ocenama za kvalitetOpel Insignia - auto sa najboljim ocenama za kvalitetOpel Insignia - auto sa najboljim ocenama za kvalitetOpel Insignia - auto sa najboljim ocenama za kvalitetUnutrašnjost Opel Insignie

Opel Insignia - nemački kvalitet

Opel Insignia, samim tim što je automobil stvoren u Nemačkoj nosi određeni dokaz o kvalitetu. Kompletna izrada ovog automobila - od karoserije i enterijera, pa sve do elektronike koja je u nju ugrađena - urađena je sa puno pažnje i maksimalnom preciznošću. Da to sve nije samo puka priča pokazuje i istraživanje DEKRA automobila GmbH, prema kojem Opel Insignia predstavlja auto sa najboljim ocenama za kvalitet u 2011. godini. Od 230 različitih modela koji su učestvovali u ovom istraživanju, ovaj automobil je osvojio najvišu ocenu.

Enterijer Opel Insignije


Opel Insignija - moderan, atraktivan dizajn

Uz svetski priznat kvalitet, ovaj luksuzni automobil poseduje atraktivan dizajn i prefinjene linije. Njegov enterijer će Vas svojim stilizovanim dizajnom ostaviti u potpunosti bez daha, ali i učiniti svaku vožnju prijatnom i komfornom. Blaga, prijatna svetla na komandnoj tabli olakšaće Vam noćnu vožnju, a izuzetno dobro ozvučenje učiniti je dinamičnom.

Međutim, i pre nego što zavirite u ovaj auto, Opel Insignija će osvojiti Vaše srce. Svojim oblinama, ona prosto zadržava poglede prolaznika mameći njihove uzdahe. Dokaz za to jeste i nagrada AUTO BILD Design Award 2009, gde je približno 100.000 čitalaca izglasalo Opel Insigniu za najlepši automobil u 2009. godini.

Opel Insignia


Opel Insignija - izuzetna lepota vožnje

Uz ovaj moćni automobil očekuje Vas neverovatna udobnost vožnje, pri kojoj ćete imati osećaj da prosto lebdite po putu kojim se krećete, a da pritom dostižete velike brzine. Opel Insignia će Vam pružiti lepotu vožnje kakvu do sada još niste osetili. Međutim, osećaj koji Vam ona pruža kada sednete za volan, to je nešto o čemu ne mogu da svedoče drugi. Dođite u Opel Ćircom i uverite se sami!

Uslužno i prijatno osoblje firme Opel Ćircom, koja je ovlašćeni zastupnik i distributer Opel vozila, pružiće Vam sve neophodne podatke o ovom vozilu. U njihovom salonu moguća je test vožnja ovog lepotana kako biste se uverili u sve navedene karakteristike. Međutim, njihova specijalnost nije samo prodaja Opelovih automobila, već i servis i popravka tako da, šta god da Vam zatreba, vredni zaposleni u firmi Opel Ćircom su tu.

Nekim pričama jednostavno ne treba verovati. Morate ih proveriti. Dođite i uverite se zašto je Opel Insignia automobil sa najboljim ocenama za kvalitet u Opel Ćircomu.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas