Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata:
Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata Novi Sad

Adresa:
Kotorska 34 - izložbeni salon i prodaja,
21000 Novi Sad
Telefoni:
065 26...Klik za prikaz celog broja
021 50...Klik za prikaz celog broja

Sigurnosna ulazna vrata, prodaja i ugradnja sigurnosnih ulaznih vrata. Izrada vrata i nadvratka. Sobna vrata od medijapana i segmentna garažna vrata.
Kliknite za veću sliku - Omega-Plus - sigurnosna ulazna vrata
Omega-Plus - sigurnosna ulazna vrata
Kliknite za veću sliku - Izložbeni salon sigurnosnih ulaznih vrata
Izložbeni salon sigurnosnih ulaznih vrata
Kliknite za veću sliku - Blindirana vrata sa 13 tačaka zaključavanja
Blindirana vrata sa 13 tačaka zaključavanja
Kliknite za veću sliku - Prodaja sigurnosnih ulaznih vrata
Prodaja sigurnosnih ulaznih vrata
Kliknite za veću sliku - Montaža sigurnosnih vrata
Montaža sigurnosnih vrata
Kliknite za veću sliku - Pristupačne cene sigurnosnih vrata
Pristupačne cene sigurnosnih vrata
Kliknite za veću sliku - Protivprovalna ulazna vrata
Protivprovalna ulazna vrata
Kliknite za veću sliku - Izrada sigurnosnih vrata sa nadvratkom
Izrada sigurnosnih vrata sa nadvratkom
Kliknite za veću sliku - Izrada nadvratka sa osiguračima
Izrada nadvratka sa osiguračima
Kliknite za veću sliku - Segmentna garažna vrata
Segmentna garažna vrata
Kliknite za veću sliku - Montiranje garažnih vrata
Montiranje garažnih vrata
Kliknite za veću sliku - Daljinsko otvaranje garažnih vrata
Daljinsko otvaranje garažnih vrata

Koliko se sigurno osećate u svom stanu? Koliko puta dnevno proverite da li je brava zaključana? Da li ste već bili u nemiloj situaciji da Vam provalnici ukradu sve što je vredno? I nije najgore to što ste ostali bez skupocenih stvari. Najgore je što Vam je neko oduzeo toplinu doma u kojem ste se osećali zaštićeno. Narušio je mir Vašeg malog kutka u kojem uživate sa porodicom i koji vrvi od sećanja na lepe trenutke. Zbog toga su Vam potrebna sigurnosna ulazna vrata. Da u svakom trenutku znate da ste sebi obezbedili jedino sigurno rešenje. Rešenje za ceo život.

Razumemo i Vaše strahove. Ali, ne brinite. Nemojte da Vas uplaši kada pročitate da su to blindirana vrata sa 13 tačaka zaključavanja. To ne znači da možete da ostanete zarobljeni iza njih, niti da ona mogu da se zaglave. Omega-Plus, u kojoj se obavlja prodaja sigurnosnih vrata, nudi Vam i usluge montaže, kao i servisa 24 časa dnevno. A, pravilna montaža sigurnosnih vrata je ključna za dugovečnost vrata i bezbednost Vas i Vaše porodice.

Savršen balans funkcionalnosti i estetike, koji imaju sva protivprovalna ulazna vrata Omega-Plusa, ispunjava Vaše potrebe za lepim dizajnom doma, ali i mirom i tišinom koji je posebno potreban u zgradama gde živi veći broj ljudi, gde je sve prepuno zvukova, gde se stalno čuje buka lifta. Ne samo da će Vas zaštiti od nezvanih gostiju, već će Vam obezbediti spokojne trenutke.

Sigurnosna ulazna vrata, koja svojim dizajnom oplemenjuju, a funkcionalošću štede prostor, odgovaraju prefinjenim zahtevima najprobirljivijih. Cene sigurnosnih vrata variraju od kvaliteta koji odaberete, ali sasvim sigurno su prilagođene budžetu kojim raspolažete. Uostalom, za sigurnost porodice vredi dati onoliko koliko je potrebno da biste znali da ste u svakom trenutku zaštićeni.

Sigurnosni cilindri i brave sa zaštitom od bušenja i lomljenja čine ova vrata neprobojnim. Dakle, za sigurnost nije potrebno mnogo. I ako ste već pohitali možda da uzmete jedna od mnogobrojnih vrata koja Vam nude hipermarketi, imajte na umu da u tom slučaju dobijate samo sigurnosna ulazna vrata. Vas kasnije čeka montaža sigurnosnih vrata, stolarska obrada ivica i još gomila toga. Omega-Plus Vam nudi kompletnu uslugu kojom je obuhvaćena i izrada vrata sa nadvratkom identičnim kao krilo vrata, izrada nadvratka sa osiguračima, kao i stolarsko opšivanje vrata.

Ova bezbednosna ulazna vrata su izrađena od punih krila, punog okova, a završnu obradu čini furnirani PVC koji je odličan i termo izolator i zvučni izolator. Pored ulaznih vrata, Omega-Plus može da Vam ponudi i sobna vrata od medijapana.

Prodaja i ugradnja sigurnosnih ulaznih vrata nije jedina delatnost firme Omega-Plus. Za one koji imaju garažu i dosta im je stalnog otvaranja i zatvaranja, zaglavljivanja i odglavljivanja, posebno u zimskom periodu, posebnu ponudu čine Segmentna garažna vrata.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 58
Ukupno: 25241

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas