Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Biovita - ginekološka ordinacija

Ginekološko-akušerska ordinacija, praćenje trudnoće, 3D i 4D ultrazvučni pregled, dijagnostika, lečenje hlamidije soft laserom, male hirurške intervencije. Više o firmi Biovita - ginekološka ordinacija

Baby Sara doo

Oprema za bebe, decu i trudnice. Kolica, krevetići, autosedišta, stolice za hranjenje, ogradice, dubak, šetalice, zaštitnici, igračke, cucle, flašice, veš. Više o firmi Baby Sara doo

Stomatološka ordinacija Sveti Vrači

Stomatološka ordinacija vrši sve stomatološke usluge. Besplatan stomatološki pregled. Popravke zuba, parodontologija, protetika, ortodoncija, zubni implanti. Više o firmi  Stomatološka ordinacija Sveti Vrači

Zdravlje i lepota

Oksigenacija kože lica - Pure oxygen tretman

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Koža lica Vam je postala beživotna, neprivlačna, suva, zborana? Otkrijte tretman lica kojim će se obaviti povećanje volumena kože, oksigenacija i detoksikacija kože - Pure oxygen tretman! Obzirom na to da će pomoću ovog tretmana u Vašu kožu biti unet neophodan kiseonik, Vaše lice će zablistati, a koža postati mekša, glatkija i sjajnija, sveža i podmlađena! Pure oxygen tretman lica ponudiće Vam kozmetički salon Bonne Etoile, u Novom Sadu.

Pure oxygen tretman lica


Značaj kiseonika za kožu

Kiseonik je neophodan za opstanak i zdrav razvoj svih ćelija u našem organizmu, uključujući i ćelije kože. Na žalost, koži zbog različitih faktora često nedostaje kiseonik. Pure oxygen tretman lica nadomešćuje koži manjak kiseonika, deluje na nivou ćelije i utiče ne samo na izgled kože, nego i na samo funkcionisanje kože.

Manjak kiseonika u koži uzrokuje i sve zagađenija atmosfera, nezdrave životne navike (stres, konzumiranje alkohola, pušenje, sve više sedenja, malo kretanja u prirodi…). Još jedan od uzročnika nedostatka kiseonika u koži je i sam proces prirodnog starenja organizma. Tada dolazi do smanjenog protoka krvi u kapilaraima, a samim tim i manje kiseonika stiže do kože.

Oksigenacija kože lica


Kozmetički proizvodi Pure oxygen - detoksikacija i oksigenacija lica

Proizvodi Pure oxygen vezuju za sebe kiseonik iz vazduha i procesom pasivne difuzije (prelazak, u ovom slučaju kiseonika, sa mesta veće u mesto manje koncentracije) prenose u dermis. Ovim tretmanom postiže se i detoksikacija kože. Nakon oslobađanja kiseonika, preparat vezuje ugljen dioksid, koji nastaje kao otpadni produkt metabolizma i uklanja ga iz kože. Prodiranjem preparata u dermis povećava se volumen kože i dešava se podmlađivanje kože.

Pure oxygen tretman lica je namenjen svim tipovima kože, bez obzira na životnu dob. Ovaj tretman pomaže koži da ponovo prodiše i bude vidljivo podmlađena. Proizvodi su 100% bez parabena, parafina i silikona.

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete Pure oxygen tretman lica, kozmetički salon Bonne Etoile Vam je na usluzi.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas