Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Optika Popović:
Optika Popović
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Optika Popović Novi Sad

Adresa:
Jevrejska 4,
21000 Novi Sad
Telefoni:
063 21...Klik za prikaz celog broja
021 66...Klik za prikaz celog broja

Optika, prodaja naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, dioptrijski ramovi, naočare za sunce, odredjivanje dioptrije, očni pregled.
Kliknite za veću sliku - Očni pregled - Optika Popović
Očni pregled - Optika Popović
Kliknite za veću sliku - Prodaja naočara - Optika Popović
Prodaja naočara - Optika Popović
Kliknite za veću sliku - Naočare za sunce - Optika Popović
Naočare za sunce - Optika Popović
Kliknite za veću sliku - Kontaktna sočiva - Optika Popović
Kontaktna sočiva - Optika Popović

Obavili ste oftalmološki pregled i sledeće što Vas očekuje je kupovina naočara ili sočiva. Nema sumnje da će Vam biti zgodno da to obavite u optici koja se nalazi tik uz prostor za preglede.

Ili, lekar u Domu zdravlja Vam je odredio dioptriju, dobili ste recept i sada je potrebno da nabavite dioptrijska stakla, kontaktna sočiva ili okvir za naočare. Dok šetate centrom grada, svratite u optiku Popović, gde ćete, pored pomagala koja su Vam potrebna, dobiti i savet optičara i oftalmologa.

U ponudi ove optike su:

 • Sve vrste specijalnih stakala
 • Sve vrste kontaktnih sočiva
 • Dioptrijski ramovi
 • Naočare za sunce
 • Sunčane naočare sa dioptrijom


Međutim, prodaja dioptrijskih stakala, kontaktnih sočiva i dioptrijskih ramova nije sve što optika Popović nudi.

Možda ne znate da je izbor rama za naočare izuzetno važan i da bi trebalo da se odabere na osnovu svoje dioptrije, sveukupne dijagnoze, pa čak i posla kojim se bavite. Ne odgovaraju sve vrste ramova svima. Prilikom odabira,  dragocen je predlog optičara, koji će Vam preporučiti najbolje rešenje za Vas.

Dobar vid je zlata vredan, to svi znaju, ali možda ne obraćaju dovoljno pažnje na zdravlje i stanje  očiju, dok god se ne pojavi neki problem. Preko 80% utisaka o svetu oko sebe upijamo pomoću čula vida, stoga ne bismo smeli da ga zapostavimo. Redovna kontrola vida, kao i pravilno lečenje eventualnih poremećaja ili bolesti oka, doprineće da gledanje ne bude napor, već uživanje.

Ukoliko su Vam potrebne oftalmološke usluge, optika Popović se nalazi pored oftalmološke ordinacije Svetlost - SP.  U slučaju da Vam zatreba oftalmološki pregled i određivanje dioptrije, dr Svetlana Popović, specijalista oftalmolog, obaviće sve potrebne preglede.

Kompletna dijagnostika, na koju se uglavnom čeka mesecima, ovde se obavlja za veoma kratko vreme, zahvaljujući opremi vrhunske tehnologije i visoko stručnom kadru. Takođe, pacijentima se pruža najsavremenija terapija za većinu očnih bolesti.


ISPITIVANJE VIDNE FUNKCIJE

 • Ispitivanje vidne oštrine i potencijalne vidne oštrine kod smanjene prozirnosti optičkih medija
 • Ispitivanje binokularnog (stereoskopskog) vida
 • Ispitivanje kolornog vida – daltonizam
 • Ispitivanje vidnog polja (kompjuterizovana perimetrija KVP)
   

OFTALMOLOŠKI PREGLED

Čim osetite promene u oštrini vida, nije dovoljno samo određivanje dioptrije, već je potrebno  obaviti detaljan oftalmološki pregled.

 • Pregled oka na biomikroskopu
 • Kompjuterizovana keratorefraktometrija
 • Određivanje dioptrije za naočare
 • Pregled za kontaktna sočiva - fitovanje
 • Merenje očnog pritiska (kontaktna i beskontaktna metoda)
 • Pahimetrija – CCT (merenje debljine rožnjače) i izračunavanje realnog očnog pritiska na osnovu pahimetrije i keratometrije
 • Pregled očnog dna


TERAPIJE OČNIH BOLESTI I ANOMALIJA

 • Primena najsavremenijih terapijskih protokola i medikamenata (kapi i masti, subkonjunktivalne i parabulbarne injekcije)
 • Konsultacije za eventualno korigovanje svih refrakcionih mana (miopija-kratkovidost, hipermetropija – dalekovidost, astigmatizam) naočarima i kontaktnim sočivima

O vidu bi trebalo da vode računa svi, bez obzira na godine. Kod dece je od izuzetne važnosti da se dioptrija odredi do 7. godine, da bi se korekcija obavila pravovremeno. Kod starijih pacijenata, neretko se dešava da im se vid poboljša do te mere da mogu da čitaju bez naočara. Međutim, ovo je često pokazatelj početka katarakte, te je potrebno adekvatno odreagovati. Sve ostale generacije bi, čim osete bilo kakve tegobe, trebalo da se jave lekaru.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 31
Ukupno: 18116
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas