Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Menjačnica Tačka str

Menjačnica, otkup, prodaja deviza, konvertor valuta, kursna lista, stimulativni kursevi za veće sume novca. Zamena eura, kuna, funti, dolara, bosanskih maraka. Više o firmi Menjačnica Tačka str

Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Stomatološke usluge sa snimanjem zuba, izrada zubne nadoknade i besplatan smeštaj za pacijente. Metalokeramički mostovi, akrilatne i metalne proteze, krunice. Više o firmi Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Psihološko savetovalište Psychogenesis

Psihološko savetovalište Psychogenesis u Novom Sadu, usluge obavlja psiholog i psihoterapeut. Psihoterapija i savetovanje, psihodijagnostika. Više o firmi Psihološko savetovalište Psychogenesis

Za lakše poslovanje

Održavanje poslovnih objekata i stanova

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Održavanje higijene u objektima, bilo poslovnim ili stambenim, nije lak posao. Da bi kancelarija, stan, rođendaonica ili fitnes klub uvek bili čisti, uredni, bezbedni za zdravlje i prijatni za boravak, najbolje je angažovati profesionalce kojima je posao da Vaš prostor dovedu do savršenstva. Uspostavite saradnju s onima kojima je čistoća imperativ, a to je agencija Famol.

VirtualniGrad

Čišćenje poslovnih objekata

Higijeničarke iz agencije Famol obavljaće Vam svakodnevno ili nedeljno čišćenje poslovnog prostora, na brz i stručan način. Usluge čišćenja vrše se po dogovoru i Vašoj potrebi. Hemija koja se koristi je kvalitetna i služi isključivo za profesionalnu upotrebu.

Prednost angažovanja ove agencije je što sami birate izvršioca, a ukoliko niste zadovoljni, birate zamenu. S druge strane, vrlo brzo ćete osetiti da ste potpuno rasterećeni. Ne razmišljate o bolovanjima, slobodnim danima i godišnjim odmorima spremačice. Ne razmišljate o nabavci sredstava za higijenu. Jednom rečju, ne razmišljate o higijeni, već to Famol radi za Vas

Čišćenje stanova

Svako domaćinstvo je jedinstveno i zahteva poseban  pristup. Usluge čišćenja stana, koje Vam nudi agencija Famol, prilagođene su ubrzanom tempu i načinu života. Zašto biste gubili svoje dragoceno vreme, kada brigu o higijeni Vašeg stana možete da prepustite onima koji to rade najbolje.

Prema Vašim potrebama i željama, možete izabrati generalno, svakodnevno, prolećno ili čišćenje nakon proslava. Pomoć u spremanju je potrebna svim kategorijama sugrađana, naročito uspešnim poslovnim ljudima, koji ne stižu da se posvete poslovima u domaćinstvu.

VirtualniGrad

Spremanje rođendaonica, igraonica, fitnes klubova

Ukoliko ste vlasnik rođendaonice, igraonice ili fitness kluba, od ogromne je važnosti da taj prostor bude savršeno čist i blistav. Po vrlo pristupačnoj ceni, Famol Vam nudi dubinsko čišćenje tepiha, mekih podnih obloga, dubinsko usisavanje i pranje, kao i  spremanje toaleta, staklenih površina, itd.

Dnevno održavanje prostorija mora zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled, već i higijenski besprekorno stanje.

Biti okružen savršenom čistoćom, a energiju i vreme štedeti za neke druge stvari, privilegija je onih koji koriste usluge agencije Famol.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas