Odrastalište nudi čuvanje školske dece, produženi boravak dece, pomoć pri izradi domaćih zadataka, sportske aktivnosti.

Odrastalište 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

8-16H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Obezbeđen parking

Odrastalište

Ako tražite pouzdan i proveren dnevni boravak za čuvanje dece školskog uzrasta u Novom Sadu, na pravom ste mestu. U blizini Osnovne škole Kosta Trifković, nedaleko od centra grada nalazi se Centar za edukaciju, vanškolske aktivnosti i podršku porodici Odrastalište, u koji ne morate ni da dovedete dete – jer će oni po vaše dete doći sami. Svakodnevno čuvanje dece školskog uzrasta, odvođenje, dovođenje i prevoz dece od kuće do škole i boravka, samo su neke od stvari koje Odrastalište nudi.

Kako izgleda Odrastalište?

Ovaj edukativan dečiji centar osmišljen je kroz ideju da se u njemu deca osećaju kao kod kuće, da budu opuštena i nasmejana. Prostor za čuvanje školske dece organizovan je u prijatnom ambijentu punom veselih boja. Pored dve učionice, prostor raspolaže i komfornim dnevnim boravkom za odmor i opuštanje, opremljenim lejzi begovima, televizorom i različitim zabavnim sadržajima.

Deci učenje ne sme da bude dosadno

Produženi boravak za decu Odrastalište, primenjuje individualni pristup svakom detetu u zavisnosti od njegovih sklonosti i sposobnosti. Kroz kvalitetno provedeno slobodno vreme, učiteljice teže što boljem upoznavanju dece i ubrzo sa puno uspeha uspevaju da motivišu za učenje svako dete ponaosob.

U boravku važi pravilo: da deci učenje ne bi bilo dosadno, ne sme dugo da traje. Kako bi se to ispoštovalo,  posebno obučeni predavači, uče decu da primenjuju mape uma kao neprikosnoveni alat za brzo učenje i trajno pamćenje. Zahvaljujuću ovim tehnikama, deca školsko gradivo usvajaju bez napora, a domaće zadatke rešavaju sa osećajem prijatnosti, čime stiču radne navike a da toga nisu ni svesni.

Odrastalište veruje u vaše dete

Pomoć pri izradi domaćih zadataka koju deca dobijaju, potpuno je usmerena na stimulisanje samostalnosti u radu. Cilj je da svako dete u najskorije vreme bude u stanju da ispravno reši svoj domaći zadatak, pod nadzorom ali bez aktivnog uključivanja učitelja. Ukoliko dete ima poteškoća sa pojedinim predmetom, učiteljice će posvetiti punu pažnju boljem usvajanju gradiva i detetov trud dodatno nagraditi pohvalom, priznanjem, isticanjem zasluga ili simboličnom nagradom. Kako bi proces učenja bio efikasniji, deci se puštaju edukativni filmovi koji na zanimljiv način obrađuju školsko gradivo.

Sport i zdrava ishrana za srećno odrastanje

Ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju, deca svakodnevno borave na svežem vazduhu a na obližnjem fudbalskom i košarkaškom terenu redovno se organizuju sportske aktivnosti. Za vreme hladnijih dana, deci se priređuje veliki broj zabavnih aktivnosti s obaveznom edukativnom notom. Organizuju se različite tematske radionice, crtanje, slikanje temperama, čitanje, edukativne i društvene igre.

Nutritivno izbalansirani, kvalitetni obroci, uključuju ručak za svako dete i voćnu užinu a po potrebi i doručak.

U skladu sa potrebama dece ali i roditelja

U dnevni boravak školske dece Odrastalište, uključen je kompletan visokostručni tim sastavljen od: profesora razredne nastave, psihologa, pedagoga, logopeda, pedijatra, profesora stranih jezika, sve po potrebi i u dogovoru sa roditeljima.

Ukoliko su vašem detetu potrebni časovi stranog jezika po izboru, Odrastalište će ih rado uključiti u svakodnevni program.

Fleksibilan način rada u Odrastalištu, podrazumeva da sve što kao roditelj želite, a da to već nije organizovano, ovaj boravak će rado organizovati za vas i vaše dete.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Zoltan 31. августа 2018. 21:58
Vaša ocena

Preporučujem produženi boravak Odrastalište, zaista ste veoma odgovorni i savesni kada su deca u pitanju!

Ljubica K. 31. августа 2018. 21:55
Vaša ocena

Preporučujem svim roditeljima produženi boravak Odrastalište, jer mogu sasvim biti sigurni da su deca na sigurnom mestu na kojem mogu dosta da nauče i urade svoje domaće zadatke a nakon toka da se igraju. Preporuka.