Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Prodaja Led rasvete. Plafonska rasveta, ugradna rasveta, neonska rasveta, stone lampe, ulična rasveta, reflektori, baštenska rasveta, senzori. Led rasveta. Više o firmi Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Salon za masažu Bliss

Salon za masažu u Novom Sadu, fizioterapeut Ceca Medenica. Relaks, sportska, terapeutska parcijalna i anticelulit masaža. Masaža za trudnice sa 20% popusta. Više o firmi Salon za masažu Bliss

Za lakše poslovanje

Odela za radnike

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Postizanje uspeha na poslovnom planu ne zavisi samo od radnog angažovanja, zadatih ciljeva i donošenja važnih odluka. Slika, koju Vaše preduzeće šalje drugima, kako u kvalitetu usluga ili proizvoda, veoma je važna, a nju itekako dopunjuje sam izgled Vaših zaposlenih.

Odela za radnike, Monarh

Odevanje zaposlenih je nešto što se prvo zapazi prilikom posete nekom preduzeću i daje lični pečat te firme. Radna odela su takođe neophodna i zbog samih radnika. Svako radno mesto iziskuje određenu vrstu radne odeće, koja je kreirana tačno prema potrebama njihovog posla. Ukoliko se radna uniforma nosi preko odeće, koju radnik već ima na sebi, njena funkcija je da zaštiti njegovu ličnu odeću od prljanja, cepanja ili habanja. Ukoliko su uniforme za radnike u funkciji odeće, onda je obavezno prilagođavanje materijala i dizajna potrebama posla.

Ako su uniforme za ugostiteljstvo neophodne Vašem restoranu, klubu ili kafiću, jer su i zakonom propisane u ovoj oblasti, one ujedno mogu da vrše i higijensku i estetsku ulogu. Adekvatno dizajnirane radne uniforme mogu da posluže i kao sjajna reklama Vašeg ugostiteljskog objekta.

Da bi u potpunosti obasjali svoju kompaniju, preduzeće Monarh, je tu da Vam pomogne da odaberete najbolju od postojećih modela uniformi, ili da zajednički osmislite sopstveni dizajn. Bilo da su Vam potrebne hotelske uniforme, kuvarske ili konobarske kecelje, košulje za zaposlene u bankama i uslužnim delatnostima, kao i uniforme za potrebe promocija, u Monarhu Vas čeka veliki izbor.

Da bi Vaša poslovna odeća bila ono o čemu će se pozitivno pričati, kontaktirajte Monarh.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas