Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Pile - Prom doo

Pile Prom doo uzgoj matičnog jata, proizvodnja jednodnevnih brojlerskih pilića, priplodnih jaja, tov brojlerskih pilića i proizvodnja stočne hrane. Više o firmi Pile - Prom doo

Auto stakla Ivanić doo

Auto stakla, auto glass servis, servisiranje stakla na automobilima, autobusima i kamionima. Brza i kvalitetna popravka, zamena i ugradnja auto stakla. Više o firmi Auto stakla Ivanić doo

Lingua - škola stranih jezika

Škola stranih jezika, standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog, portugalskog, norveškog, danskog i ruskog jezika. Više o firmi Lingua - škola stranih jezika

Za kuću i stan

Od malog stana do montažne kuće

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Život u malom stanu nije naročito komforan, skučeni ste, sudarate se sa ukućanima, ne znate gde da smestite sve stvari.... Kuća sa velikim dvorištem i dovoljno prostorija za sve, do sada je bila samo Vaš pusti san. Da li ste znali da postoji način da prodate mali stan i za tu vrednost dođete do prostrane kuće?

VirtualniGrad


Odgovor koji će Vas obradovati daje My home Company, čije su montažne kuće rešenje za sve porodice željne prostranstva. O čemu se zapravo radi?

Ukoliko se odlučite da prodate stan male kvadrature, za novac koji dobijete može da se obavi kupovina placa i kvalitetne montažne kuće. Ovim dobijate bar dve sobe više, širinu koje nosi dvorište, veću slobodu, a samim tim i bolje uslove za život.

Montažne kuće koje proizvodi My home Company izuzetno su kvalitetne, dugotrajne i udobne za porodični život. O sigurnosti ne morate da brinete, jer su ove montažne kuće otpornije na zemljotres i udare vetra od ostalih kuća.

VirtualniGrad


Dodatna prednost je znatna štednja energije koju ostvarujete, usled izuzetne toplotne izolacije zidova i termo stakala, pa su poznate i kao termo kuće. Materijali od kojih su montažne kuće građene ekološki su i potpuno bezbedni za život ukućana.

Ukoliko Vam sve ovo zvuči neverovatno, razuveriće Vas obilazak gotovih montažnih kuća, u koji će Vas ova kompanija povesti. Pored toga, model o kojem ste maštali odabraćete iz kataloga, te će već za 5 do 10 dana gradnja kuće ključ u ruke biti gotova i spremna za useljenje!

Obezbedite svojim najdražima dovoljno prostora u kući. Omogućite da Vaša porodica uživa u roštiljanju u dvorištu. Napravite bazen ili negujte sopstvenu bašticu. Neka  se Vaša deca slobodno vijaju, skaču i sede na travi. Moguće je sve o čemu ste sanjali.

Raspitajte se o svim detaljima u ovoj firmi čija je delatnost proizvodnja i prodaja montažnih kuća, jer Vaša kupovina nekretnine treba da bude pametna i promišljena. Ubrzo ćete osetiti sve blagodeti i komfor termo montažne kuće.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas