Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Baby shop Sandra sztr

Baby shop Sandra, butik garderobe i opreme za bebe i decu, maloprodaja i veleprodaja, fiksni pozicioner za bezbedno spavanje bebe, igračke za malu decu. Više o firmi Baby shop Sandra sztr

HCC doo - elektronske hotelske brave

Elektronske brave i kontrola pristupa za hotele. Hotelski sistemi Adel, hotelske brave JWM, Omnitec hotelski sefovi, brave i mini barovi, Videx cyberlock brave. Više o firmi HCC doo - elektronske hotelske brave

Specijalistička psihijatrijska ordinacija Dr Čedomir Njegomir

Psihijatar, individualna, grupna psihoterapija, stres, PTSP, fobije, lečenje zavisnosti, psihijatrijska procena za invalidsku komisiju, sačinjavanje testamenta. Više o firmi Specijalistička psihijatrijska ordinacija Dr Čedomir Njegomir

Za lakše poslovanje

Obuka za daktilografe-operatere i poslovne sekretare

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Svima je dobro poznato da kvalitet rada preduzeća, a samim tim i ostvareni prihodi zavise od znanja i sposobnosti zaposlenih. Stoga, ulaganje u njihovo znanje nije trošak nego investicija u bolji rad firme. Edukacija zaposlenih, provera njihovog dosadašnjeg znanja i ocenjivanje u skladu sa međunarodnim standardima obavlja se u Zanatsko obrazovnom centru Adžija.

Obuka za daktilografe i poslovne sekretare

U okviru centra za permanentno obrazovanje Zanatsko obrazovni centar Adžija ovog meseca Vam preporučuje sledeće programe:

  • Provera brzine tačnosti – klase i izdavanje sertifikata (polaganje za I, II i III klasu);
  • Pripreme iz daktilografije (vežbe brzine i tačnosti);
  • Obuka za poslovne (biznis) sekretare (u okviru kursa predviđena je i obuka za rad na računarima);
  • Obuka za poslovno tehničke sekretare (u okviru kursa predviđena je i obuka za rad na računarima);
  • Obuka za daktilografe – operatere (praktična obuka je na računarima);
  • Jednomesečna obuka na elektronskim ili mehaničkim mašinama sa ispitom iz daktilografije.


Program predviđa da polaznici, odnosno Vaši zaposleni, savladaju slepo kucanje, koje će omogućiti i Vama i njima bržu i kvalitetniju korespondenciju sa poslovnim partnerima.

Obuka za daktilografe i poslovne sekretare u ZOC Adžija

Neka Vaši zaposleni kvalitetno koriste računar u svom radu, primenjuju znanja iz poslovne i službene korespondencije, budu pismeni i pišu u skladu sa pravilima pravopisa srpskog jezika i ponašaju se kako poslovna kultura nalaže, jer kvalifikovani zaposleni doprinose boljim rezultatima rada preduzeća.

Neka i Vaša firma napreduje uz vrhunski obučene zaposlene. Najbolji način za to jesu obuka za poslovne sekretare i daktilografe-operatere u ZOC Adžija.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas