Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Proverbum doo - prevodilačke usluge

Prevodilačka agencija, usluge prevođenja opštih, poslovnih, finansijskih, stručnih, tehničkih i pravnih tekstova. Prevođenje internet stranica i lokalizacija programa. Više o firmi Proverbum doo - prevodilačke usluge

Medicinska laboratorija Lin Lab

Mikrobiološka laboratorija obavlja sve analize. Bakteriološki brisevi, alergološki, brzi testovi, virusologija, biohemijske i imunološke analize. Povoljno! Više o firmi Medicinska laboratorija Lin Lab

Specijalistička ORL ordinacija Vega

Lečenje bolesti uha, grla i nosa. UZ štitaste žlezde, dopler krvnih sudova vrata. Dijagnostika i lečenje vrtoglavica i tinitusa, ispitivanje sluha. Više o firmi Specijalistička ORL ordinacija Vega

Za kuću i stan

Obrada zidova nakon ugradnje stolarije

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nakon što se obavi ugradnja drvene, aluminijumske ili PVC stolarije, neretko se prozorski otvor, kao i otvor za vrata, prilikom čupanja stare stolarije, prilično ošteti. Obrada prozora i vrata, tačnije njihovih otvora, po ugradnji stolarije, posao je koji će Vam pedantno obaviti majstori molerske radionice Rajla.

Obrada zidova nakon ugradnje stolarije


Obrada zidova oko prozora i vrata se obavlja precizno i temeljno, sve do faze kada je potrebno i krečenje. Obzirom da su u pitanju vrsni, iskusni moleri, oni Vam mogu uraditi i krečenje, kao i farbanje stolarije. Međutim, obzirom da je, nakon obrade oštećenih otvora za prozore i vrata, neophodan period sušenja, ostale radove bi trebalo obaviti nešto kasnije.

Obrada zidova nakon ugradnje stolarije jednako je bitna za estetski momenat i za kasniju zaštitu Vaših prozora i vrata. Ukoliko se obrada otvora odradi površno, može doći do niza negativnih efekata, pa čak i oštećenja. Zbog toga, važno je poveriti ga profesionalcima.

Obrada zidova oko prozora i vrata


Ukoliko ne ugrađujete novu stolariju, već želite samo farbanje prozora ili farbanje vrata, dobićete vrhunsku uslugu. Kako je stolarija u stambenom prostoru sklona oštećenjima, potrebna je prethodna priprema i obrada. Najpre se vrši priprema i osvežavanje stolarije, priprema okolnih objekata (zidova, prozora, nameštaja), slede premaz, farbanje, i na kraju toniranje premaza.

Rajlini majstori, pored navedenih usluga, rade i keramičarske radove, gipsarske radove, krečenje fasade, izradu demit fasade i sve propratne radove. Za koji god posao da ih angažujete, dobićete kvalitet, brzinu i poštovanje dogovora, a posle njih sve ostane čisto i uredno.

Kontaktirajte molersku radionicu Rajla da bi obrada zidova nakon ugradnje stolarije poboljšala i sačuvala lepotu Vašeg prostora.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas