Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Antilopa pzr - kožna galanterija

Izrada kožne galanterije, torbe, novčanici, futrole, kaiševi, privesci, vizatori, podmetači, rokovnici. Kožarska radionica i prepravke predmeta od kože. Više o firmi Antilopa pzr - kožna galanterija

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu, trogodišnje i četvorogodišnje školovanje, prekvalifikacija, dokvalifikacija i specijalizacija za vozače motornih vozila. Više o firmi Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Parket servis, parketari u Novom Sadu. Parketarske usluge: postavljanje novog parketa, hoblovanje starog parketa, postavljanje laminata, izrada mozaika. Više o firmi Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Za lakše poslovanje

Obojeni metali u Maneksu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Obojeni metali su važan materijal potreban za Vašu poslovnu delatnost? Još uvek niste naišli na dobavljača kod kojeg ćete baš uvek naći sve što Vam treba, i to u potrebnoj količini, obliku i dimenziji? Ne morate više biti kao na iglama da li ćete nabaviti potrebnu lak žicu, bakarnu šinu ili mesingani lim – sve za Vaš posao, a u oblasti obojene metalurgije, poseduje veleprodaja obojenih metala Maneks.

Obojeni metali, Srbija


Maneks je firma u koju ćete brzo steći poverenje, jer oni žele da Vi budete zadovoljni posle svake kupovine. Njihov lager je izuzetno velik i sadržajan, roba je isključivo proverenog kvaliteta, a u ponudi su sve dimenzije i vrste obojenih metala.

Isporuka robe obavlja se na teritoriji cele Srbije, ali to ne znači da morate da čekate – naručeni obojeni metal stići će na Vašu adresu već danas ili sutra! Za avansno plaćanje dobijate i niže cene, a prodavci će biti predusretljivi onoliko koliko Vam je potrebno.

Na raspolaganju su Vam bakarna lak žica, bakarni limovi, šine i šipke, mesingani limovi, šine i šipke, bakarne cevi, instalacioni kablovi, bakarne katode i žice i sekundarne sirovine.

Obezbedite u svom poslu kvalitet i brzinu, bez čekanja i zastoja. Sigurnost i poverenje steći ćete ukoliko se obojeni metali nabavljaju u Maneksu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas