Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu, trogodišnje i četvorogodišnje školovanje, prekvalifikacija, dokvalifikacija i specijalizacija za vozače motornih vozila. Više o firmi Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Dečija igraonica i rođendaonica Lilihip

Rođendaonice Novi Sad - Dečija igraonica i rođendaonica Lilihip, na Detelinari. Prostrana igraonica za malu i veliku decu. Rođendani sa aktivnom animacijom. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Lilihip

Junglemania - dečija igraonica i rođendaonica

Dečija igraonica i rođendaonica Junglemania, u Novom Sadu. Dve odvojene igraonice u rođendaonice, sa dva dvorišta. Veliko igralište i kafić za roditelje. Više o firmi Junglemania - dečija igraonica i rođendaonica

Uslovi korišćenja

O zaštiti privatnosti

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pažnja:


Pre davanja svojih podataka potrebno je da pročitate informacije o Zaštiti privatnosti i korišćenju. Slanjem svojih podataka dajete saglasnost o korišćenju Vaših podataka.
VirtualniGrad poštuje Vašu privatnost. Informacija koje o Vama prikuplja VirtualniGrad služe pre svega boljem razumevanju Vaših potreba i razvoju novih sadržaja ili funkcija sajta. Pored toga, prikupljamo i informacije koje koristimo za obaveštavanje o novostima i drugim sadržajima VirtualnogGrada.

Informacije koje imamo o Vama su date uz Vašu saglasnost, a mogu nam biti poslate preko namenskih kontakt formi koje se nalaze u menijima i pojedinim podmenijima sajta.
Takođe, informacije o Vama nam možete poslati preko mailova zaposlenih u VirtualnomGradu, kao ni preko drugih domena sajtova koje ima ili će, u budućnosti, zakupiti agencija VirtualniGrad.

Pored ovako dobijenih informacija, VirtualniGrad može prikupljati i druge podatke uz korišćenje alata za automatsko prikupljanje podataka. Alati koje koristimo su standardni i prikupljaju informacije koje šalju Vaši računari, odnosno Vaši pretraživači interneta i to: zemlju iz koje ste konektovani na naš sajt, grad, vreme pristupa stranama sajta, navigaciju – Vaše kretanje i zadržavanje na pojednim sadržaja sajta, korišćenje pojedinih servisa i sl.

Takođe, možemo prikupljati, držati i eksportovati i druge tipove informacija, a uz obaveštenje o tome i uz Vašu saglasnost, kao što su npr. ankete, istraživanja Vaših mišljenja, stavova, zadovoljstva servisima i informacijama i sl.

Informacije o Vama možemo dobiti i iz komercijalnih i javnih servisa, koje smatramo pouzdanim.
Iako informacije dajete uz svoju saglasnost u svakom trenutku možete zahtevati njihovo brisanje i prestanak bilo kakvog vida komunikacije između sebe i VirtualnogGrada (mailovi, newsletter i sl.).

Po prijemu Vašeg pismenog zahteva o brisanju Vaših podataka uklonićemo Vas iz naših baza podataka.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas