Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Alfabet - škola stranih jezika

Škola stranih jezika: engleski, nemački, italijanski i grčki jezik. Kursevi za predškolce, osnovce, srednjoškolce, odrasle i treće doba. Više o firmi Alfabet - škola stranih jezika

Mds-Comp - agencija za čišćenje objekata

Agencija za čišćenje objekata, dnevno i mesečno pranje i održavanje higijene poslovnih i stambenih prostora. Čišćenje podnih obloga, tepiha i nameštaja. Više o firmi Mds-Comp - agencija za čišćenje objekata

Rođendaonica Teatrilo

Rođendaonica za decu - rođendani sa predstavom. Pozorište za decu, sa redovnim repertoarom dečijih predstava za sve uzraste. Dramski studio za decu i mlade. Više o firmi Rođendaonica Teatrilo

Uslovi korišćenja

O tehničkoj podršci i dostupnosti sajta

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pažnja:
PanonSoft d.o.o. čini sve da javni sadržaji sajta budu dostupni svim korisnicima, sa svih kontinenata i u bilo koje vreme, 24 sata na dan.
PanonSoft za sajt koristi servere i usluge hostinga koji garantuju visoku dostupnost i ispravan rad do 99,99% vremena. Ipak, tehnička ograničenja, moguće greške u funkcionisanju servera, poremećaji u radu telekomunikacionih uređaja i veza, update softevera, backup baze podataka, promena softvera, bezbednosne mera, napadi zlonamernih robota i kriminalnih grupa, kao i drugi razlozi, po nekad mogu sajt ili pojedine delove sajta učiniti u određenom vremenu nedostupnim.
PanonSoft čini sve da do neispravnog rada sajta ili do prekida rada sajta ne dodje, ali ne odgovara niti može prihvatiti krivicu za štetu ukoliko funkcionisanjem, nepravilnim radom ili nefunkcionisanjem sajta do nje dodje.
Takođe, VirtualniGrad i PanonSoft ne mogu prihvatiti bilo kakvu o odgovornost zbog ne primanja mailova ili nemogućnosti ostvarivanja poslovnih i bilo kojih drugih kontakata, a koji su nastali kao posledica nedostupnosti sajta, neispravnog rada kontak formi ili mail servera. Takođe, ne prihvata se bilo kakva odgovornost u slučaju napada spam i drugih internet robota, kao i u svim drugim slučajevima koji mogu narušiti ispravan rad ili bezbednost postavljenih, poslatih ili primljenih podataka.
Ukoliko primetite nespravnost u radu sajta ili nedostupnost odredjenih sadržaja molimo Vas da nas o tome obavestite kako bi uočeno otklonili u najkraćem roku.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas